Zgodni košarkaš objavio Teodorinu crno-belu sliku, a ona nekoliko sekundi njegovog "tajnog" snimka

Možda su ipak odlučili da pokažu koliko su zaljubljeni...

  • 15
Teodora Džehverović

Teodora Džehverović/Printskrin: Instagram/teodoradzehverovic

O vezi Teodore Džehverović i zgodnog košarkaša Nina Čelebića nekoliko dana unazad se priča, dok njih dvoje na to odgovaraju samo objavama na društvenim mrežama.

Iako je pevačica svog novog dečka krila kao zmija noge, na osnovu njenih objava na Instagramu rekli bismo da je rešila da da sebi oduška i ipak pokaže javnosti koliko je zaljubljena.

Dok je Teodora objavila snimak zgodnog Nina sa psom iz automobila, a on to isto šerovao na svom profilu, ubrzo je stigla i njegova objava - ni manje ni više nego Teodorina crno-bela slika sa maskom, uz jedva primetan menšn pri dnu.

Istina, sve je to na storiju i nestaće za 24 sata, ali jasno je da se ni pevačica ni košarkaš više ne kriju.

Podsećamo, pričalo se kako je Teodora upravo sa Ninom prevarila bivšeg dečka Anđela, a njih dvoje se na ovu temu za sada nisu oglašavali.

Nedavno su boravili u jednoj iznajmljenoj privatnoj vili u Sarajevu, a nagađanja o vezi počela su nakon što su objavljivali slike sa istih mesta. Sada, po povratku u Beograd, videćemo šta će se dešavati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    16. jul 2020 | 08:52

    Tesko je biti covek samo ako si govno.Dragi muskarci zaobilaze ovu devojku u sirokom luku.

  • Vaske

    16. jul 2020 | 09:36

    Evo sve prsti od zaljubljenosti lipo udara i preko ekrana. Ma daj te molim vas . kad stekne popularnost zbrisat ce od nje nece ga interpol naci

  • Over

    16. jul 2020 | 08:59

    Seka, Helena, Kača, sve ista osoba. Ok, razumeli smo, našla je novog i boljeg. Bez plakanje, nikoga ne interesuju stare priče. Završili smo s tim odavno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA