Od njega je nasledila glas, ali ne i stas: Ovaj poznati srpski pevač je stric Katarine Grujić!

Do sada niko nije znao da su oni u srodstvu

  • 3
Katarina Grujić Katarina Grujić, Foto: Instagram/katarinagrujic.doll

Popularna pevačica Katarina Grujić (28) otkrila je da jedan popularni pevač stric, što do sada nije bila poznata informacija.

Kaća je istakla da će da slavi to što je Radiša Trajković Đani na slobodi i tom prilikom istakla da su se folker i njen otac pobratimili, te da joj je on stric.

- Mi ćemo, naravno, da proslavimo to što je on odslužio svoju kaznu. Odslužio ju je, zar ne? - zapitala se Kaća.

- Sad je red da mi to proslavimo. Naravno, moram da kažem da on to nije namerno uradio. Mi smo bili uz njega kao podrška. Poznajem ga od svoje sedme godine. On se čak i pobratimio sa mojim tatom, tako da mi dođe stric - istakla je Kaća.

Podsetimo, Đani i njegova supruga potpisali su sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom sporazum o priznanju krivice i osuđeni su na tri meseca kućnog zatvora.

Oni su 3. aprila uhapšeni po nalogu Trećeg osnovnog suda zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanja po propisima za vreme epidemije korona virusa, a nakon dva meseca, 26, juna, dobili su uslovnu slobodnu.

Video: Neću da se muvam, samo bih da pijem! Genijalni odgovori Katarine Grujić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA