Karić otkrio zašto je Ivu prozivao sa "ćihu, ćihu, ćihuhu", a zbog reči Šopićeve neće joj biti dobro

- Želim joj stavrno svu sreću i da nađe ceo komplet i pare i lepog i mladog - poželela joj je Ivana

  • 17

Stefan Karić i Ivana Šopić prokomentarisali su i pobednicu "Zadruge 3", Ivu Grgurić, ali je i on objasnio sta znači njegova šala "ćihu-ćihu" na račun Hrvatice.

Stefan je još tokom učešća u rijilitiju nekoliko puta Grgurićevu opisao rečima iz pesmice "Ćihu-ćihu", nakon čega su njegove reči postale pravi virala na društvenim mrežama, a sada nam je objasnio i značenje svega.

- Mi smo unutra (u Zadruzi, prim. aut.) čuli da postoji snimak kako ona zadovoljava tog nekog čoveka sa kojim je bila i da je iza nje bio još neki dečko. Mi smo to unutra čuli. E, sad, da li je to istina ne znam, jer nisam ni video taj klip, ni te slike. Oni su neki vozić napravili i onda sam se ja našalio na taj račun:"Iz kuće je izleteo na ulicu Iva" - objasnio nam je Stefan.

Ivani takođe nije bilo jasno zašto njen dragi Ivu opisuje rečima iz poznate pesmice, iako priznaje da joj je uvek kada to čuje bilo jako smešno.

Iva nakon finala za medije izjavila da nije imala nameru da cela javnost čuje njenu turbulentnu ljubavnu priču, ali da joj je drago jer je tako dala primer devojkama da ne slede njene korake, a evo šta su na to imali da kažu Stefan i Ivana.

- Pa to je super, evo sad ti mi prenosiš da je ona rekla nešto pametno, ali ja u to ne verujem jer nisam čula ništa pametno od te osobe - rekla nam je Ivana, dok je Stefan ipak odlučio da se o njenom životu informiše iz knjige koju Iva bude objavila ili nekog testa njene buduće pesme, s obzirom na to da je najavila pevačku karijeru.

- Ja jedva čekam tu knjigu da pročitam, tako da ću tako ukapirati neke stavri ili možda u toj pesmi saznamo nešto - kaže Stefan.

Njih dvoje su joj na samom kraju poželeli sreću u daljem životu i da sebi pronađe ono što traži.

- Želim joj stavrno svu sreću i da nađe ceo "komplet" - i pare, i lepog i mladog - poželela joj je Ivana.

Video: Stefan Karić i Ivana Šopić posle Zadruge o Kiji, planovima...

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nibob9

    17. jul 2020 | 07:42

    Karicu, nisi ni svestan ko je Ivana. Iva je za nju DAMA.

  • Goran

    16. jul 2020 | 14:30

    Ovo dvoje je Bog stvorio jedno za dugo .Oboje su intelektualno na istoj razini sebini, pokvareni i priglupi.

  • Cole

    16. jul 2020 | 13:45

    Covece a koga si ti nasao,strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA