≫ 

Pogled na seksi Anu zaustavlja kao znak STOP: Nasred ulice podigla nogu, pa izbacila opasnu guzu

Nikolićeva je na sebi imala sandale koje obožava i često ih nosi

  • 2
Ana Nikolić Ana Nikolić, Foto: ATA Images

Popularna pevačica Ana Nikolić (41) srušila je društvene mreže tananim strukom i bombastičnom guzom, a ono što je malo ko primetio jesu njene omiljene cipele koje ne skida!

Nikolićeva je pozirala u letnjoj, minijaturnoj haljici sa otvorenim ramenima, koja je istakla njenu savršenu figuru. Pevačica je podigla nogu u vazduh, tako da njeno telo izgledalo nikad seksepilnije.

Ana je u opisu fotografija napisala stihove svoje pesme "Labilna": "Jer sad bi se probudila, al' sve je stvarno.... Ova mala ne zna sta će, kaze "da", pa "ne, ne", a za mnom seče vene. Mala je labilna!".

Mnogima je promakao jedan detalj na pevačici, a to su njene, kako izgleda, omiljene cipele - bordo sandale sa visokom potpeticom, koje često nosi.

Ona je u istoj boji naslednici Tari nedavno kupila baletanke, te nema sumnje da Ana voli bordo boju, budući da je pre nekoliko meseci oduševila sve svojim sandalama koje je nosila na nekim svečanim događajima.

Nosila ih je i na svadbi Veljka i Bogdane Ražnatović, 24. novembra, sjajno uklopljene sa seksi haljinom i bordo torbom...

Kao i na proslavi svog 41. rođendana krajem septembra prošle godine... kada je iznenadila sve svojim "prepolovljenim" stasom.

I na svadbi Ivana Mileusnića i Danijele Karić, početkom maja 2019. godine, kada je takođe nosila bordo torbu i uspela da oduševi sve crnom haljinom...

Video: Šok snimak Ane Nikolić: Objavila ga, pa obrisala

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    16. jul 2020 | 14:44

    Kad bolje pogledas katastrofa,kakvi su joj to hematomi i modrice po stopalima,uzas

  • 011

    16. jul 2020 | 17:35

    Ana je nekad bila seksi ali više nije. Sada je smešna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA