≫ 

Teodora objavila prvu zajedničku fotku sa dečkom, pa progovorila o vezi sa zgodnim košarkašem

- U vezi sam sa Ninom i ponosna sam što sam pronašla takvog dečka - počela je sa pričom pevačica

  • 23
Teodora Dzehverovic

Teodora Dzehverovic Foto: ATA Images

Teodora Džehverović u vezi je sa zgodnim košarkašem Ninom Čelebićem, a o njihovoj romansi u javnosti se priča već danima. Pevačica je odlučila da "prekine tišinu" i da progovorila o ljubavi sa svojim dečkom.

- Iskreno, danima unazad me svi živi zovu da me pitaju o čemu se radi. Ja sam se sklonila, jer smatram da treba da sačuvam što više mogu svoju ptivatnost. Međutim, oboje smo odlučili da nema potrebe da krijemo bilo šta - rekla je Teodora za IDJV TV i nastavila

- Tako je, u vezi sam sa Ninom i ponosna sam što sam pronašla takvog dečka. Moram da kažem da je zaista na mestu. Pre svega je sportista, iz fine muzičke porodice je, što je mene kupilo - rekla je pevačica i dodala:

- Zna da svira klavir, ali ono što je najbitnije je da smo se nas dvoje tako brzo skapirali i kao da sam pronašla mušku verziju sebe. Naravno postoje i stvari u kojima se razlikujemo, ali devedeset posto stvari nam je povezano i imamo toliko tema za razgovo, a to je najbitnije - ističe Teodora i nastavlja:

- U njemu vidim prijatelja, a to je ono što sam rekla da sledeći partner pre svega treba da mi bude. Neko ko će razumeti moj posao, pritisak i ko će moći da se nosi sa svim tim stvarima, a to je definitivno Nino - navela je ona.

Ujedno, Teodora Džehverović je na Instagramu objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

 

Video: Seksi Teodora Džehverović podigla temperaturu komšijama seksi plesom u bazenu na terasi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eee živote

    16. jul 2020 | 21:52

    Nešto mi poznata ova priča o "muškoj verziji nje", o prijateljstvu, mnoštvu zajedničkih tema... Ah da, sve to je pričala i onom divnom dečku koji je bio uz nju ove dve i po godine, u periodu kad je prolazila kroz najteže i najturbulentnije razdoblje života, dečku koji joj je bio najveća podrška i njen najveći navijač, a sve to iz sene, bez ikakve želje za marketingom i promocijom sebe. On nikad nije bio "dostojan" ni jednog jedinog taga, lajka, a kamoli fotografije. Ova delegacija koja je prati u stopu nikad ga nije ovako častila komplimentima, Teodorini fanatici nisu ga nikad ovako kovali u zvezde. Naprotiv, samo se čekala prilika da ga se pljucne i ponizi. Želim joj samo ono u šta se i sama kune, u karmu, ono načelo koje je istetovirala očito samo radi ukrasa jer ga baš i ne doživljava "what goes around comes around"...

  • vedro nebo

    16. jul 2020 | 22:11

    Jednom je neko napisao: glumica ljubavi, statista srece, ....dovoljno za kusur od ........

  • Ema

    16. jul 2020 | 22:07

    A on pre par dana pisao mojoj drugarici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA