Voditeljka Slagalice pokazala kako izgleda u sedmom mesecu trudnoće

- Idu dani..., brže nego što ih stižem - napisala je Jelena Simić

  • 4
Slagalica, Jelena Simić Jelena Simić Printskrin: RTS

Voditeljka kviza "Slagalica" Jelena Simić nalazi se u drugom stanju, a sa svojim suprugom Draganom očekuje svoje drugo dete. Ona se oglasila na Instagramu, a na ovoj društvenoj mreži objavila je fotografiju i pokazala kako izgleda u sedmom mesecu trunoće.

- Idu dani..., brže nego što ih stižem - napisala je Jelena.

Evo i slike.

Jelena Simić Jelena Simić Foto: Instagram/unajelena_ps

Lepa voditeljka "Slagalice", koja kviz krasi od marta ove godine, kaže da se "nisu nadali detetu", ali da njena ćerkica Una jedva čeka da dobije brata ili sestru.

Nismo se nadali. Mislila sam da je krug zatvoren, jer već imamo veliku, predivnu devojčicu. Ali, život ume prijatno da nas iznenadi kada se najmanje nadamo. Novom članu porodice najviše se obradovala moja ćerka Una. Izgleda da je njena beskrajna želja da dobije brata ili sestru učinila svoje. Svi smo presrećni - kaže Jelena.

Pre dva dana išli smo zajedno na kontrolu i doktor je rekao da je beba dobro. Prošle su mučnine i sada se divno osećam - rekla je voditeljka za Blic.

Video: Impresivan rezultat: Postavljen novi rekord u Slagalici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    17. jul 2020 | 03:11

    Културна, одмерена и скромна жена.

  • Toma M.

    17. jul 2020 | 08:39

    Kada je neko prirodno lep, kao trudnica daje još vecu harizmu onoga sto nosi u dusi, ovoga puta dve duse?! Pojavljivanje Jelene na TvRTS, za gledaoce unela je osfezenje u svakom smislu!!? Najpre, kao profesionalca sa bosebnom dikcijom i akcentom koji podseca na legendarnu Dunju Lango?! Jelena, je ustvari Bogom data za ekrane ne samo u zemlji, vec i u inostranstvu. Gde podseca takodje mladu voditeljku Lin u SNN-u.

  • Aaaa

    17. jul 2020 | 11:26

    Sve koje ,,vode"slagalicu ostanu trudne.😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA