Poslala mu je više od 10 tužbi, traži 500.000 dinara: Edo zatečen Zilhinom "paklenom osvetom"

Na kraju rijalitija ostao je i bez žene i bez ljubavnice, a dobio je - tužbe

  • 10
Edis Edo Fetić, Zilha Fetić, Dragana Mitar Edo, Zilha, Dragana Mitar/Foto: Nikola Tomić, Instagram/zzilhaaa, Marko Jovanović

Edis Fetić Edo završio je vezu sa ljubavnicom Draganom Mitar i vratio se u Novi Pazar, iako se na početku Zadruge 3 činilo da je na sve spreman samo da ostane sa njom.

Stvari su se drastično promenile kroz nekoliko meseci, a Edo, koji je i dalje zakoniti suprug Zilhe Fetić sa kojom ima troje dece, promenio je mišljenje u vezi sa ljubavnicom i ženom.

Na kraju se čini da se ipak odlučio za ženu, ali - prekasno.

- Sa Zilhom se nisam ni čuo ni video, niti ima potrebe za tim. Ona je sama decu poslala kod mene čim sam stigao i što se toga tiče ne pravi problem. Sa njom se neću sretati. Sudovi sada ne rade zbog trenutne situacije, ali ja sam već zakazao kod advokata da vidim šta ćemo i kako ćemo dalje - rekao je.

- Moja kuća je u Pazaru i tu ću živeti i u budućnosti. Ja sam po izlasku pokupio sve svoje stvari iz Draganinog stana i otišao bez reči - ispričao je nekadašnji "Gospodin Torta" za "Star".

- O Dragani više ne želim ni slovo da kažem. Moje prebivalište je u Pazaru, tako da ne mora da me čeka više. Nije Dragana razlog kraha mog i Zilhinog braka. Zilha je pokupila stvari i otišla od mene u aprilu prošle godine, pet meseci pre nego što sam se ja sa Draganom javno pojavio na žurki. Jednostavno, ne može meni ni Zilha niti bilo ko drugi da određuje gde ću ja da idem i sa kim ću da se družim i viđam - istakao je.

S druge strane, Zilha preko javne romanse njenog i dalje zakonitog muža i Dragane Mitar, nije mogla da pređe, pa su Eda po izlasku iz rijalitija sačekale silne tužbe.

O njima je govorio i u Zadruzi, iz koje je izlazio na pojedina ročišta, a sada je Novopazarčanin otkrio da ih ima više od deset.

- Ja sam uvek za sporazum. Sve firme su na moje ime, nema ona meni šta da oduzima, jer sve što imam ostaje našoj deci. Još uvek ne znam šta sve traži od mene, ali sam bio iznenađen koliko mi je tužbi poslala. Ima preko deset koverata, samo sam jednu otvorio i video da traži pola miliona dinara.

- Nisam imao snage da čitam, zato sam zakazao kod advokata. Gledaću da ispunim sve što Zilha traži, jer imam takvu potrebu. Neću da se inatim i pravim gluposti, jer ja ne ostavljam njoj sve što smo stekli, nego našoj deci. Radije bih deci uplatio neko luksuzno letovanje nego da plaćam advokate i sud - izjavio je Edo.

Video: Gospodin Torta prvi put javno o razvodu od Zilhe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pepe

    17. jul 2020 | 12:27

    Kakve su ti to firme kada si ih ostavio toliko vremena i usao dobrovoljno na robiju?

  • eNL

    17. jul 2020 | 12:11

    sve to za ova "moderna vremena " ima smisla...ali Edo ,ako si ti musliman onda znaš da ti to vera Islam nikako ne dozvoljava. Piše u hadisima ...." pojaviće se vreme nemorala "...

  • 😂

    17. jul 2020 | 11:57

    Malo je , malo ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA