≫ 

Šest dana za totalnu transformaciju! Iva se još "doradila", na novoj fotki kao da je druga devojka

Izgleda da se pobednica Zadruge ne zaustavlja u posećivanju plastičnog hirurga

  • 14
iva grguric

Iva Grgurić/Foto ; Ata Images

Iva Grgurić je novom slikom na društvenim mrežama opet šokirala javnost, do te mere da su se mnogi zapitali da li je u pitanju ista osoba koju smo do pre samo nedelju dana gledali u Zadruzi.

Iako se pobednica Zadruge 3 odmah po završetku rijalitija u emisiji "Amidži šou" pojavila potpuno drugačijeg izgleda, nije se zaustavila na "sređivanju" lica, pa je novom fotkom ponovo privukla veliku pažnju.

Na novoj slici koju je objavila na Instagramu ima ravnu nadograđenu kosu, ali to smo već videli pa nije novost, koliko njen oblik lica, usne, zategnuti kapci, oblik očiju...

Podsetićemo da je samo šest dana prošlo otkako je izašla iz Zadruge bogatija za 50.000 evra, i za toliko je uspela potpuno da se transformiše.

Čini se kao da je jedva dočekala da pare potroši na "remont" i sređivanje onoga što joj je smetalo u izgledu, iako je u emisiji "Amidži šou" rekla kako joj je najvažnije da reši stambeno pitanje, te da će novac usmeriti na kupovinu krova nad glavom.

Do tada, zgodna Hrvatica troši na estetske zahvate...

Pogledajte kako izgleda sada, a kako je izgledala pre nedelju dana... Mnogi će reći da ovo nije ista devojka!

Video: Iva otkrila sa kim i gde je provela noć nakon finala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    17. jul 2020 | 12:42

    E srbijo sta si skrivila pa ti se desavaju ove stvari ovi lepi Primeri kakva deca trebaju da nam budu

  • dg

    17. jul 2020 | 12:58

    Već je krenuo trend dizanja obrva i pravljenja "cat eyes" izgleda. Sada kada krenu ove naše "dame" za redom biće kao i sa usnama. Sve će imati isti izgled očiju

  • Pogled

    17. jul 2020 | 14:53

    Ona prvo treba da promeni izgled usana. Neko joj je unakazio usne. Ružna, posebno kada priča i smeje se i nekako izazivaju osećaj na povraćanje. A lepa je prosečno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA