Voditeljka Slagalice otkrila pol deteta koje čeka sa profesorom FPN

Kako i sama priznaje, nije se nadala ovakvim rezultatima

  • 4
Jelena Dragan Simić Foto: Instagram/unajelena_ps

Lepa voditeljka kviza "Slagalica", Jelena Simić, otkrila je pol deteta koje čeka sa suprugom Draganom, profesorom na jednom beogradskom fakultetu.

Jelena je pre mesec dana javnosti otkrila za trudnoću, za koju i sama kaže da se ni ona, ni njen muž nisu nadali, a sada je obleodanila da očekuju dečaka.

Ona je objavila sliku na kojoj trudna pozira u društvu svoje ćerke Une, koja je drži za stomak i tom prilikom podelila radosne vesti.

- Dečak je. Kako se u našoj porodici rađaju ženska deca, očekivali smo da se taj niz nastavi. Prošle godine moja seka je rodila predivnu devojčicu Mateu , ja imam Unu... Mislili smo, nema druge, stiže još jedna curica! Međutim, konfete iznenađenja bile su u plavoj boji. Stiže nam dečak - napisala je ona.

Inače Jelena je rođena u Sarajevu, koji je pod dramatičnim okolnostima morala da napusti. Kaž da ulicom u kojoj je živela više nikada nije prošla.

Njen suprug sa kojim očekuje drugo dete po zvaničnim podacima dekan je Fakulteta političkih nauka i redovni profesor na predmetima Međunarodni odnosi, Globalna i nacionalna bezbednost, Savremene teorije međunarodnih odnosa, Savremene teorije bezbednosti, Spoljna i bezbednosna politika SAD, Spoljna i bezbednosna politika SAD posle Hladnog rata, Srpsko-američki odnosi, Međunarodni odnosi na početku 21. veka.

Od 2010. do danas je šef master akademskih studija SAD na na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, a od 2016. do danas i predsednik odbora za podizanje spomen obeležja ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću.

Video: Impresivan rezultat: Postavljen novi rekord u Slagalici!

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA