Lidija se skinula u bikini, a ovog puta nije bosa, već u patikama: Svi gledaju samo u jedan detalj

Glumica je ponovo imala mali peh sa ulepšavanjem fotografija

  • 17
Lidija Vukićević Printskrin: Instagram/vukiceviclidija

Glumica Lidija Vukićević (57) vrlo je aktivna na društvenim mrežama gde skoro svakodnevno obraduje svoje pratioce novom fotografijom koje uvek privuku pažnju.

Kako je lepo vreme, Lidija često kači fotografije u bikiniju i ujedno se pohvali savršenom figurom, međutim na jednoj od poslednjih slika najviše pažnje njenim pratiocima privuklo je njeno ogromno stopalo.

Da su joj komentari zasmetali možda govori i činjenica da je na poslednjoj objavi, lepa Lidija pozirala u florescentno zelenom kupaćem kostimu, ali je ovog puta na nogama imala patike takođe u istoj boji.

No, ovo nije jedino što je neobično na Lidijinoj fotografiji, mnogi su primetili da je ona koristeći Fotošop, ona iskrivila pločice koje se nalaze ispod stolice na kojoj sedi.

I ovog puta glumica je imala nameru da pokaže svoje seksi telo u zrelim, ali kako su svi navikli da ona uvek odlično izgleda, ovog puta akcenat je "pao" na neke zanimljivije detalje.

Lidiji ovo nije prvi peh sa "ulepšavanjem fotografija", pa je tako nedavno uz korišćenje programa za obradu slika uspela da iskrivi stolicu na kojoj je sedela.

Lidija Vukićević Printskrin: Instagram/vukiceviclidija

Video: Lidija Vukićević o odnosu sa Vladimirom Tomovićem: Prevazišli smo platonsku ljubav...

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penzioner

    17. jul 2020 | 23:50

    Kad se babac zaigra foto šopom.

  • majalena

    18. jul 2020 | 10:17

    😂😂😂😂😂 sve iskrivljeno od fotosopiranja

  • Domaćica

    18. jul 2020 | 10:05

    Ženo mani se više fotošopa, vidiš da ti ne ide, bolje nauči (u 57-oj) da praviš ajvar, korisnije bi bilo bar tvojoj deci! 🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA