≫ 

U Španiji spremaju sobu za sina: Sofija i Luka angažovali arhitektu koji im ispunjava sve zahteve

- Sofijina želja je da sve bude u svetlijim tonovima, te da ne bude sve u plavim nijansama kao što je to obično slučaj kada su muška deca u pitanju - rekao je izvor

  • 5
Sofija Milošević, Luka Jović Foto: Instagram/sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović krajem septembra dobiće sina, a po želji manekenke arhitekta i dizajner uradili su sobu, ali i nacrt svakog dela nameštaja gde će boraviti njihov naslednik.

- Sofija i Luka ne žele ništa da prepuste slučaju i da čekaju poslednji trenutak kako bi za dolazak sina spremili sve što im je potrebno. Odlučili su da angažuju arhitektu kako bi napravili poseban deo u kući koji će biti u potpunosti opremljen za mališana - rekao je izvor za Blic.

- I dok je Sofija prethodnih meseci, dok je šetala Madridom, pazarila određene stvari, od opreme do odela, arhitekta i enterijerista su napravili detaljan plan kako će izgledati soba u koju će iz porodilišta dovesti bebu - dodao je on.

- Ono što su od samog starta želeli jeste da soba bude prostrana, te da mogu da se smeste brojne igračke, ali i nameštaj koji uključuje krevetac, kolevku, kao i prostor za presvlačenje bebe, ali i sofu na kojoj će se mama odmarati. Sofijina želja je da sve bude u svetlijim tonovima, te da ne bude sve u plavim nijansama kao što je to obično slučaj kada su muška deca u pitanju - ispričao je izvor.

- Ona ja za to da se prepliću bež, plavi i sivi tonovi. Kada je reč o porođaju, zbog aktuelne situacije na celoj planeti ona će se najverovatnije poroditi u Španiji, iako je prvenstveno bilo reči da će to biti Njujork - navodi se-

- Oni svakako žele da njihovo mesto stanovanja bude Madrid, osim ako Luki ne promene ugovor i bude morao da se preseli u neku drugu državu. Najverovatnije će Luka prisustvovati porođaju - priča osoba bliska paru.

- Uveliko biraju ime za naslednika, te već imaju izbor od tri imena, ali će na dan porođaja odlučiti koje će biti. Uveče se vide sa prijateljima ili zajedno odu na večeru, a kada to ne čine, kod kuće gledaju filmove i serije. Ona preko dana završava obaveze oko poslovanja firme koju ima u Beogradu i biznisa oko kreiranja haljina koji je prošle godine pokrenula - zaključio je izvor.

Video: Trudna Sofija trenira sa Lukom i u drugom stanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pufta

    18. jul 2020 | 08:28

    Koje bre kreiranje haljina?Ona se bavi kreiranjem dzepova.

  • Ćupričanin

    18. jul 2020 | 00:22

    Mnogo sam srećan što sam odrastao u doba kada je sve bilo spontano i normalno... Zamisli dovode arhitektu,pa ne radjas slona... svasta covek ima da vidi i cuje

  • Vx

    18. jul 2020 | 08:20

    Danas angažuju arhitekte a nekad pravo sa njive u korpu i izraste u pravog čoveka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA