"Planiram za godinu dana da idem na još jednu, jer sam nezadovoljna svojom zadnjicom"

Indi je pričala o operaciji

  • 9
Indira Aradinović Indy Indira Aradinović Indy Foto: Nikola Tomic

Pevačica Indira Aradinović Indi gostovala je u emisiji "Magazin In", a sa njenom domaćicom, voditeljkom Sanjom Marinković, dotakla se i teme operacija.

Podsetimo, Indi se podvrgla operaciji smanjena želuca, ali su se tada neke stvari iskomplikovale, pa je morala duže da ostane u bolnici. Pevačica se, kao što je poznato, oporavila i stala je na noge.

- Kada si ti odlučila da se podvrgneš operaciji, da na taj način izgubiš kilograme, šta ti je prolazilo kroz glavu? - pitala je Sanja Indiru.

- Kada bih ti rekla da planiram opet da se podvrgnem, ti bi pala u nesvest. Kao i moja mama i svi što gledaju. Planiram za godinu dana da idem na još jednu, jer sam nezadovoljna svojom zadnjicom. Nestala je. Kada sam izgubila kilograme, ona je nestala. Ja bih da to istaknem, Bože zdravlja - rekla je pevačica i nastavila:

- Imala sam taj višak kilograma, bila nesrećna, osećala se kao da taj višak ne pripada meni. Ta potreba da ta jedem, to je hronično, ta neuzvraćena ljubav. Sindrom HNLJ, hronično neuzvraćena ljubav. A sad gubim i zadnjicu, gubim i grudi, a navikla sam da ih imam - dodala je Indi.

Video: Sestre zakopale ratne sekire: Edita i Indi objavile snimak kao dokaz pomirenja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA