Tanja Savić završila u Hitnoj nakon nervnog sloma?

Pevačica već mesecima nije videla decu i teško se nosi sa time

  • 26
Amig show, Amidži šou, Kija Kockar, Tanja Savić, Ljuba Perućica, Aleksandar Jovičić Tanja Savić/Foto: A. Nalbantjan

Tanja Savić je navodno imala nervni slom i završila na Hitnoj na rođendan mlađeg sina, jer joj već nekoliko meseci teško pada razdvojenost od dece.

Pevačica već mesecima nije videla decu, sinove Đorđa i Maksima, koji su sa njenim suprugom Dušanom u Australiji.

Zbog situacije u svetu, nije u mogućnosti da otputuje, pa je već duže vreme kod roditelja u blizini Smedereva.

Iako se ranije nadala da će se sve brzo završiti, situacija sa pandemijom korona virusa se ne smiruje, pa Tanja i dalje nije u mogućnosti da otputuje, sa čime ne može da se nosi obzirom na to da je i sama uvek isticala da su joj deca najvažnija na svetu.

- Tanjin mlađi sin Đorđe nedavno je proslavio rođendan, a ona nije tog dana bila sa njim, što joj je jako teško palo. Danima je pred njegov rođendan bila depresivna, a taj dan je ceo preplakala, niko nije mogao da je smiri. Ovo je prvi put od kada se rodio da Tanja nije sa njim kada slavi rođendan - izjavio je izvor za "Star".

- Toliko je bila potresena da nije htela ništa da jede, jedva smo je naterali da uzme malo vode! A uveče, kada joj je Dušan poslao sliku kako dečak duva svećice, doživela je nervni slom. Bukvalno je pomodrela u jednom momentu. Brat i snajka koji su bili sa njom odmah su seli u automobil i odvezli je kod lekara. Dali su joj injekciju za smirenje i vratila se kući, tek posle je zaspala - izjavila je Tanjina komšinica iz sela Radinac.

- Jezivo je gledati je koliko pati. Njoj su deca sve na svetu i zato je neopisivo tužna. Pogotovo sada kada oni više i ne pitaju kada će ona doći. Svako veče leže sa suzama i budi se uplakana. Greota! - rekla je komšinica za "Star".

Tanja je i u junu priznala da ne zna kako će bez dece i da joj je bitno samo da ih zagrli.

- Bitno mi je samo da ih zagrlim, jedva čekam taj trenutak. Svaki dan se čujem sa sinovima putem video poziva, pričam im sve što se dešava ovde, a oni meni šta se dešava tamo, kako provode vreme i šta rade. Mnogo mi nedostaju, zasmeju me i preko telefona, ali nije to to kao kad sam ja uz njih. Avioni ne lete sada, tako da mi je uskraćeno da zagrlim decu. Biću strpljiva, nadam se da ću nekako otići za Australiju i da će se ovo sa koronom uskoro rešiti - izjavila je tada za Blic.

- Rasplačem se često kad sam sama, ali nikada pred njima, da oni to vide i osete. Baš mi nedostaju. Teško je i njima, ali oni su dečaci, pa prikrivaju to svoje nezadovoljstvo i taj nedostatak majke. Već znaju da ćemo se čuti svakog dana, uvek u neko određeno vreme, zbog vremenske zone. Pokušam da im nadomestim to što nisam pored njih, stalno govorim: "Dođite, mama vas čeka, mama sređuje kuću". Trudim se da ostanem jaka - rekla je.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    19. jul 2020 | 10:33

    Ова жена од мене има разумијевање и подршку ... а ви будуће мајке добро погледајте гдје ће те се удати и са ким дјецу рађати зато што нисте нигдје као код своје куће сигурне и заштићене. Да их је родила у Републици Србији били би са њом ... а баш она је у Србији имала све....

  • Maca

    19. jul 2020 | 11:13

    Neznam da li je ona jos u braku, ako jeste onda treba da zrtvuje karijeru ili decu trece nema. Nerazumem njen odnos sa muzem, cas su zajedno, cas uzo joj decu, cas su u ljubavi, a deca ispastaju.Mislim da i ona nezna sta hoce.

  • Krle

    19. jul 2020 | 10:38

    Teske su ovo zivotne price! Proci ce i ova korona i bice sve ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA