≫ 

Zaljubila se, pa postala prava domaćica: Nino krišom snimio kako se Teodora snalazi u kuhinji

Pevačica i mladi košarkaš uživaju u svojoj ljubavi

  • 8

Ljubavni život Teodore Džehverović od nedavno više nije enigma, jer je javnost saznala za njenu vezu sa zgodnim košarkašem Ninom Čelebićem, koju su njih dvoje pokušavali da sakriju.

Njih dvoje otkrile su slike sa zajedničkog odmora u Sarajevu, gde je Teodora u dogovoru sa svojimim najbližim ljudima iznajmila luksuznu vilu gde su svi uživali.

A kako u Beogradu uživaju u svojoj ljubavi pokazao je Nino usnimivši svoju dragu u kuhinji, koja je specijalno za njega pripremala večeru.

Teodora je sve vreme nešto radila u kuhinji, dok ju je dečko snimao, međutim ona je u jedno trenutku podigla glavu ka njemu i spazila Nina kako je snima.

Podsetimo, pevačica je nedavno i priznala da je Nino potpuno očarao jer je kulturan, bavi se sportom i potiče iz muzičke porodice, a potencijalnog zeta upoznala je i mama Džehva.

- Tako je, u vezi sam sa Ninom i ponosna sam što sam pronašla takvog dečka. Moram da kažem da je zaista na mestu. Pre svega je sportista, iz fine muzičke porodice je, što je mene kupilo - rekla je pevačica nedavno.

Kako se Teodora snalazi u kuhinji pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Seksi Teodora Džehverović podigla temperaturu komšijama seksi plesom u bazenu na terasi

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dea

    20. jul 2020 | 20:47

    Ali kad kazu "mladi kosarkas" a niko ne zna za koji krug doticni igra ahahahha

  • фебо

    20. jul 2020 | 20:11

    Верујем да бакљаве прави добро(па кад је имала доброг учитеља)

  • ahhh

    20. jul 2020 | 18:23

    Ovaj kako ono kažu Teodorini fanatici ostvareni "zet" jedva dočekao svojih "5 minuta". Broj pratioca na instagramu se i više nego udvostručio u samo par dana od otkrivenja veze, nikad u životu nije dobio ovoliko medijske pažnje, evo već se piše i šta mu za večeru kuva. A njoj velikoj zvezdetini to odjedanput ne smeta. Sad sama potencira ovo razvlačenje intime po medijima. Gde sad nesta ona politika koje se držala ko pijan plota, da je karijera najbitnija, da njen imidž treba da se gradi isključivo kroz posao, nikako vezu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA