≫ 

Policija o napadu na producenta Majetića: "Materijalna šteta procenjena je na oko 13.000 evra"

Romanu i njegovoj saradnici ukazana je lekarska pomoć i utvrđene su lakše telesne povrede

  • 3
Majetic Roman (VEROVATNO), serija Crveni mesec Roman Majetić, Foto: ATA Images

Nakon što je u petak, 17. jula, producent i autor serije "Crveni mesec", Roman Majetić, prijavio državnim organima na Hvaru da je napadnut i opljačkan, policija se oglasila i dala zvanični izveštaj.

Roman je fizički napadnut u petak, a odmah nakon prijave policija je izašla na mesto uviđaja i zaključila:

- U petak oko 12.30 h primili smo dojavu kako su na području opštine Jelsa, tri muškarca isterala 53-godišnjeg muškarca i u dvorištu ga fizički napala. 49-godišnjakinja, koja se takođe nalazila u kući, pokušala je da pomogne napadnutom i da zaustavi muškarce. Nakon napada, 53-godišnjak je, želeći da napusti kuću, uzeo svoju torbu u kojem su bili novac, dokumenta i druge stvari, no muškarci su mu oteli torbu i udaljili se. Naknadno je oštećeni primetio da mu u kući nedostaje i neka oprema. Materijalna šteta je procenjena na oko 100.00 kuna (13.000 evra). Lekarska pomoć ukazana je 53-godišnjaku i 49-godišnjakinji. Utvrđene su lakše telesne povrede. Policijski službenici osigurali su mesto događaja. U subotu je napravljen uviđaj - kažu u PU splitsko-dalmatinskoj.

U njihovom zapisniku takođe piše da su napadači uhvaćeni, te i da je kod jednog do njih pronađena ukradena oprema i mobilni telefon, ali i da će se tok istrage nastaviti.

- Utvrđena je osnova sumnje da su ostvarili obeležja krivičnog dela protivpravne naplate na štetu 53-godišnjaka. Protiv navedenih će biti podneta krivična prijava  u Opštinskom državnom sudu. Tokom kriminalističkog istraživanja kod 62-godišnjaka je pronađena ukradena oprema i mobilni telefon. Kriminalističko istraživanje ovog događaja se nastavlja - kažu u policiji za dalmatinskiportal.hr.

Podsetimo, producenta i autora Romana Majetića fizički je napao vlasnik vile V. D. u kojoj je producent iznajmio i u kojoj je boravio sa svojom ekipom zbog snimanja novog projekta "Jugoslovenka".

Video: Otkriveno kako će se završiti čuvena ljubavna saga Crveni mesec

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baja

    21. jul 2020 | 10:49

    Nije problem Majetic ni cijena vile vec ustase kkojim smeta naziv serije Jugoslovenka. Nece to da pisu, oni su u EU. Nisu svjesni da mnogi narodi tu Jugu nece nikad zaboravit jer su u njoj zivjeli dostojno od svog rada. To se nezaboravlja nikad.

  • Vanja

    20. jul 2020 | 22:41

    Sve su to mogli snimati i na obalama Dunava u Golupcu a da izgleda kao da je snimalno na moru.

  • Pa

    20. jul 2020 | 22:46

    Kad oni tuku svoje , sta bi tek sa nama radili ?? Pa vi hajte na njihovo more i sretno vam bilo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA