"Simptomi su počeli tokom noći, ujutru nisam mogla da ustanem...": Jelena Kostov o borbi sa koronom

Kako pevačica kaže, tek je treći dan bolovanja uspela da ustane iz kreveta i ode kod lekara

  • 7
Promocija CD-a Mie Borisavljevic Jelena Kostov, Foto: ATA Images

Epidemija korona virusa ne prestaje da se širi, a među brojnim pozantim ličnostima koji su oboleli, je i pevačica Jelena Kostov koja je sada otkrila kavkve je sve simptome imala i kako se izborila.

Naime, ona je bitku sa opakim virusom vodila više od 20 dana, a u kakvom je trenutno zdravstvenom stanju otkrila je za emisiju "Exkluzivno".

Pevačica kaže da su njeni simptomi počeli sa blagim bolom u grlu uveče, a da već ujutru nije mogla da ustane od bolova koje je osećala na svakom delu svog tela.

- Moji simptomi su počeli u toku noći- suvi kašalj i blagi bol u grlu, ali već ujutru nisam mogla da ustanem iz kreveta jer nisam znala koji deo tela me više boli. Malaksalost, užasan bol u glavi, malaksalost do te mere da sam tek treći dan uspela da ustanem iz kreveta i odem kod lekara. Mučnina, temperatura koja prati 90% slučajeva ljudi koji su oboleli od korone. To su neki simptomi... Zaista je strašno! Tu bol i malaksalost nikada pre doživela nisam - počela je Jelena.

- Posle toga je krenulo da ide ka boljem. Uzimam jake vitamine, zdravo se hranim, odmaram i to je to - priznala je pevačica.

Jelena se dotakla i teme posla i njenih kolega pevača, a kako ona tvrdi - misli da će estrada nakon završetka epidemija ostatit ista.

- Estradna scena posle korone izgledaće isto kao i pre korone. Mi smo napravili pauzu zato što ne postoj mogućnost snimanja spotova, ne postoji mogućnost kontakta sa publikom i smatram da će biti puno dobrih i novih pesama jer su se pevači uželeli toga. Posle ovih tužnih i teških dana, mislim da je publika željna novih pesama i da zajedno slavimo neka lepša i bolja vremena - rekla je Kostov.

Video: Nikada to sebi neću oprostiti: Jelena Kostov otkrila zbog čega se najviše kaje

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA