≫ 

Skandal u programu uživo! Filp šutirao stolice po studiju, pa sa Ivom napustio emisiju

Prava tenzija je nastala kada je Mića najbrutalnije izvređao Ivu, nazivajući je ku*vom

  • 20
Filip Đukić Filip i Iva napuštaju emisiju, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Tokom gostovanja u emisiji " Zadruga - Narod pita" Filip Đukić je poludeo zbog reči koje je Lepi Mića izgovorio za njegovu devojku Ivu Grgurić, pa je napravio haos u studiju.

Naime, nakon uključena jedne gledateljke u emisiju, koja je imala verbalni sukob sa Mićom jer je podržavala Ivu, atmosfera u studiju su ozbiljno zakuvala.

- Ti si mene napao zato što nisam pričala ono što si ti hteo - rekla je Iva Lepom Mići.

Međutim, Miću su njene reči vidno iznervirale, pa je žestoko opleo po Grgurićevoj i zapretio joj da će se njom te pozabaviti.

- Ne, nego to što si jedno pričala u Zadruzi, a sada drugo. Ti si pobedila i misliš da si bitna! Ti si devojko prolupala! Sa vama treba samo ovako! Ja ti nisam Stefan Karić ili Filip! Tebe je Šopićka branila! Više ti neću prelaziti preko nekih stvari i samo da znaš, ovo je početka mog bavljenja sa tobom! Od sutra ću iznositi istinu, tek ti počinje pakao, sa kim si se je*ala, gde si šmrkala! Pa ćeš da vidiš! Slušaj me ku*vetino! - urlao je Lepi Mića.

Kada se situacija već dovoljno zakuvala, celoj priči pridružio se i Filip koji više nije mogao da sluša psovke koje Mića izriče na račun njegove devojke, pa je ustao i napravio pravi haos u studiju šutirajući stolice , nakon čega je sa Ivom napustio emisiju.

- Dosta bre više! Šta ku*vetino? Bravo! Psuj žensko! 'Ajde, do j*ja! - urlao je Filip, šutirajući stolicu po studiju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu u nastavku teksta:

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA