≫ 

Lukas brutalno Dui Lipi: Mene niko ne plaća za patriotizam, ova slika je moj odgovor tebi!

- Dozvolićete da iskažem nezadovoljstvo i odgovorim na njenu provokaciju - napisao je pevač

  • 20
Aca Lukas, Dua Lipa Aca Lukas i Dua Lipa, Foto: A. Nalbantjan, BDC/BACKGRID/Backgrid/Profimedia

Aca Lukas oglasio se na Instagramu porukom upućenoj Dui Lipi, nakon njene objave "Zašto Kosovo nije i nikada neće biti Srbija", te pobune protiv Apple-a koji u je svojoj aplikaciji Apple Maps stavio da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije, što i jesu.

- Kosovo je Srbija! Duvaj Lipa! Gospodo, nažalost i uz izvinjenje svima onima koji su i napisali nešto pametno, ja ću biti prinuđen da isključim komentare. Razlog je očigledan! - počeo je Lukas.

- Iznenadna pojava raznoraznih nepismenih, neobrazovanih, nevaspitanih neandrtalaca, me je naterala da to uradim! Ne pada mi na pamet da ovo preraste u rasističku svađu bolesnih i frustriranih idiota! Svi koji me poznaju dobro znaju da čista obraza pevam u svim delovima bivše Jugoslavije i tako će biti i dalje! - objasnio je Vuksanović.

- Međutim, moja savest i obraz mi nalažu da na ovakve provokacije, ničim izazvane, imam potpuno pravo da odgovorim dotičnoj umetnici. Za razliku od nje, meni ovo niko nije platio, ovo je moj patriotizam, i uz poštovanje svih vera i nacija, čiji patriotizam svakoga poštujem, dozvolićete da iskažem nezadovoljstvo i odgovorim na njenu provokaciju - nastavio je.

- To je moje pravo i niko mi ga ne može osporiti. Psovke koje su upućene meni od raznoraznih nedorečenih i isfrustriranih likova mi nisu smetale, ali neću dozvoliti da ovo komentarisanje preraste u šovinističku orgiju raznoraznih dokonih kretena. Šta sam imao rekao sam i to je samo odgovor na ono što je rekla dotična pevačica! Hvala - zaključio je Lukas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tes

    21. jul 2020 | 10:33

    Imam dovoljno godina da pamtim godine kada su cele albanske porodice bežale iz Albanija u Srbiju, a sada njihova deca hoće nazad. Nemam ništa protiv, neka idu ali Srbiju ne mogu poneti sa sobom.

  • Jovana

    21. jul 2020 | 10:36

    Tako je Aco, duvaj lipa!!

  • y

    21. jul 2020 | 10:38

    Bravo Aco objasnijo čovek stručno.🇷🇸👑

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA