≫ 

Nikolija u šumi pozirala u tanga bikiniju: Guzu pokazala kao nikada do sada

- Uf, kako je dobro leto sa tobom - jedna je od komentara na pevačicin izgled

  • 11
Nikolija Jovanović, Budva Nikolija Jovanović, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Nikolija Jovanović trenutno se već tradicionalno provodi u Grčkoj, gde sa svojim izabranikom Reljom i ćerkom Reom uživa u letnjem odmoru.

Leto je vreme koje jedva čekaju mnoge pevačice, kako si se skinule u bikini i pokazale svoje savršene figure i atribute.

To je jedva dečekala i Nikolija, koja je i ove godine sa svog putovanja izenenadila sa par provokativnih fotografija u bikiniju, te se pohvalila atributima.

Pevačica je obukla ljubičasti kupaći i uslikala se iz dva profila. Prvi je bio selfi, koji je akcenat stavio na njene bujne grudi, a drugi na njenu zadnjicu.

Sudeći po komentarima njenih pratilaca, oni nisu mogli da se odluče koji kadar je bolji i gde joj bolje stoji kupaći, gore ili dole.

"Uf, kako je dobro leto sa tobom", "Vrela si", "Lepa si i mlada, tema ovog grada", samo su neki od komentara, a koji kadar vrele Nikolije je po vama bolji pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Nikolija Jovanović donela važnu odluku, posle festivala Ulaz sledi promena

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA