≫ 

"Dođite da vam održimo čas istorije!" Baka Prase surovo o objavama Due Lipe i Rite Ore o Kosovu

- Iskreno, ne mogu da verujem šta su Dua Lipa i Rita Ora kačile na svoje profile - napisao je Bogdan

  • 13
Dua Lipa, Rita Ora, Baka Prase Foto: Shutterstock,Tanjug/AP, Printskrin: Youtube/Baka Prase

Jujuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase uputio je poruku pevačici Dui Lipi, kao i njenoj koleginici Riti Ori, koja je rođena u Srbiji, dok obe imaju albanko poreklo.

Njih dve su prethodnih dana na društvenim mrežama objavile: "Zašto Kosovo nije i nikada neće biti Srbija", te pobune protiv Apple-a koji u je svojoj aplikaciji Apple Maps stavio da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije, što i jesu.

Bogdan je na svom Instagram profilu objavio stori u kojem je osgovorio Dui i Riti, vidino neprijatno iznenađen stavom ove dve pevačice.

- Iskreno, ne mogu da verujem šta su Dua Lipa i Rita Ora kačile na svoje profile. Da toliko velike ličnosti objave da Kosovo niije deo Srbije... Koliko bezobrazan i bezobziran moraš biti... Sramota - počeo je Ilić u svojoj objavi.

- Nakon moje posete Kosovu, nikad jasniju sliku nisam imao o trenutnoj situaciji. Snaga našeg naroda dole je nešto što se oseti čim se kroči na svetu zemlju. Lepota koja se tamo nalazi ne može da se opiše rečima, već mora uživo da se doživi - napisao je Bogdan.

- Ako je Srbija telo, Kosovo je srce. A ove dve neka dođu u posetu i neka ponesu lične da im održimo čas istorije - zaključio je Baka Prase.

Podsetimo, pevač Slobodan Radanović takođe se oglasio ovim povodom i čvrsto podvukao ono o čemu smo ranije pisali, na osnovu analiza koje su pojedini svetski mediji pravili o albanskim pevačicama koje su naprasno napravile velike karijere.

Radi se o teoriji da iza svake od njih stoji Albanija, a cilj je samo jedan - da u svetu, sa jakim uticajem, promovišu ono što odgovara njihovom narodu.

Ako do sad niste shvatili, sad shvatite da iza albanskih izvođača koji odjednom postaju svetski poznati, stoji država Albanija, koja ih i plasira u svet i stoji iza njih. Jednostavno, prave od njih svoje snažne ambasadore u svetu - poručio je Radanović na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vera

    21. jul 2020 | 20:32

    Apple im je sve slikovito objasnio.

  • Stefan

    21. jul 2020 | 16:13

    Vadi se na kosovo lik

  • B

    21. jul 2020 | 16:44

    Da Kosovo nije srce Srbije ne bi nam ga ni uzimali. Dokle god oni znaju koliko nam Kosovo znaci sve ce vise gristi da nam ga otimaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA