Miljana otkrila koliko tačno ima kilograma - broj je trocifren

Nišlijka se drastično ugojila za poslednjih nekoliko meseci

  • 16
Miljana Marija Kulić, Amidži šou Miljana Kulić/Foto: A. Nalbantjan

Snimak Miljane Kulić objavljen pre nekoliko dana pokazao je da se bivša zadrugarka drastično ugojila, a ona je sada otkrila i koliko je teška.

Temperamentna Nišlijka uključila se telefonskim putem u emisiji "Narod pita" prethodne noći, kada je ispričala da se pomirila sa Lazarom Čolićem Zolom, ali i u svom duhu zaintrigirala gledaoce rečima da je možda u drugom stanju.

- Pomirili smo se Zola i ja, ako dođem u prestonicu, ja ću da se maskiram, jer imam 102, 5 kilograma. Neću još da otkrivam da li sam u drugom stanju, tako da je moguće da će biti još jedna prinova - bila je zagonetna kao i uvek.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, Miljana je od prošle sezone Zadruge zaradila 250.000 evra, kako je rekla pre nekoliko dana - za onoliko koliko je bila u rijalitiju.

- Za razliku od vas, ja imam savršen život i ulazim u rijaliti da komentarišem takve budale i da pravim šou i da zarađujem ozbiljan novac koji vi možete samo da sanjate. Takođe, za razliku od vas, ja dobijam sav novac unapred. Mogu da izlazim i ulazim kad hoću, imam svoj apartman... - izjavila je.

Miljana sa 102 kilograma:

- Ja sam dostojanstveno izašla iz Zadruge 3 sa svojih 250.000 evra, za toliko koliko sam bila unutra. Sad ulazim u novu sezonu, mene plasmani i pobeda ne zanimaju, ulazim da komentarišem i zaradim novac - izjavila je u emisiji u kojoj su bile Luna i Anabela, kada se takođe uključila putem telefona.

Video: Miljana ekspresno izbačena iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA