Milan Stanković otkrio sumanutu cifru za koju bi se vratio u Grand: Fer je na ovu krizu...

Kako se spekulisalo prethodnih godina, pevač je napustio svoju matičnu izdavačku kuću zbog nesuglaica koje je imao sa Sašom posle učešća na Evroviziji

  • 6
Milan, Stanković, Saša Popović Milan i Saša godinama ne pričaju, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevač Milan Stanković svoju karijeru započeo je kao učesnik muzičkog programa koje realizuje "Grand produkcija", međutim zbog pojedinih nesuglasilca odvano više nije član iste.

Stanković je zbog kako se tada govorilo sukoba sa tadašnjim direktorom Granda, Sašom Popovićem, napustio svoju matičnu kuću iako zbog ugovora to nije smeo, te je na kraju platio i kaznene penale zbog kršenja onoga što je potpisao.

Sada je pevač progovorio za koliko novca bi se vratio svojoj nekadašnjoj i prvoj izdavačkoj kući, odnosno u Popovićevo jato.

- Milion evra je dovoljno za takav transfer. A i fer na ovu krizu - rekao je Milan za Stars.

Od samog starta svoje karijere i pojavljivanja u javnosti, Milan je važio za nekog potpuno drugačijeg, nekog ko s ne uklapa u kalupe. Upravo ta neobičnost "prenela" se i na njegov ljubavni život, te sada ima vrlo specifičan odnos sa bišom devojkom i njenim sadašnjim dečkom.

Naime, on i Rada Manojlović sa kojom je bio u emotivnoj vezi do pre nekoliko godina u super su odnosima, a kako su često isticali i on, ali i ona, njih dvoje i Radin sadašnji dečko Haris Brković, najbolji su prijatelji.

- Ništa u vezi sa mnom nije obično. Izlazim iz okvira razmišljanja proseka i nemam predrasude. Pogotovo zato što Radu cenim kao osobu, razumemo se i vrlo dobro poznajemo. Nije ni čudno nakon pet godina veze i zajedničkog života koji smo imali - naveo je on.

Video: Milan Stanković progovorio o odnosu sa Kijom

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    22. jul 2020 | 15:01

    Ja da imam neke lude pare,dao bi milion evra samo da ne gledam vas dvojicu,pogotovo tebe Milane

  • Big

    22. jul 2020 | 15:09

    Auuuuu... decko, al' si se precenio. Koliko te ima na javnoj sceni, koliko i kada si izbacio poslednji hit? 100.000€ da ti ponudi i da skaces od srece!

  • Ss

    23. jul 2020 | 01:46

    Meni je ovaj postao previse arogantan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA