≫ 

Baka Prase objavio da se povlači sa javne scene: Moram da razmislim šta je moja budućnost...

Zbog skandala sa maloletnicama Bogdanu se uspešna karijera jutjubera ozbiljno poljuljala

  • 39
Baka Prase Baka Prase, Printksrin: Youtube/Baka Prase

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase jedan je od najpoznatijih i najkontroverznijih jutjubera na našim prostorima, međutim izgleda da mu se slava "obila o glavu".

Naime, Bogdan je poslednjih nedelja posle objave jedne devojke koja tvrdi da je on koristo svoju popularnost kako bi zavodio maloletnice, na meti osuda javnosti.

No, njemu se na teret nisu "stavljale" samo optužbe za zavođenje maloletnica, već i drugi skandali, a samo zbog toga Baka je izgubio mnogo spoznorstva, što je naravno uticalo na njegov budžet.

On je upravo iz tog razloga na kraju odlučio da se na neko vreme povuče sa javne scene i prestane da snima i objavljuje na Jutjubu, a sve to objasnio je u svom poslednjem klipu pod nazivom "Moj poslednji video".

- Sada se obraćam vama, ljudima koji stoje uz mene kada je najgore. Hvala vam od srca, znači mi sve što činite za mene iz dana u dan i znam da ćete razumeti ovu moju odluku da ja moram da razmislim šta ću dalje. Moram da razmislim šta mi je dalje činiti, da li je moja budućnost Jutjub, da li je moja budućnost nešto drugo - rekao je Baka Prase na početku svog obraćanja.

Svi skandali koji su se prethodnih nedelja obrušili na njega ozbiljno su ga naterali da napravi pauzu i razmisli šta dalje.

- Ovo me je toliko poremetilo, toliko me bacilo u razmišljanje na sto različitih načina, tako da moram da se presaberem, da vidim o čemu se radi, šta se sve dešava. Moraću dobro, baš dobro, da razmislim šta ću dalje. Hvala i sve vas volim - rekao je Baka.

Video: Neko je jajima gađao kola Bake Praseta

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    22. jul 2020 | 13:56

    Ja kad sam bio mali 80 tih proslog veka,meni su idoli bili sportisti.To se cekalo jutro pola pet,Mike Tayson boksuje.To se nije spavalo.Atletika olimpijske igre Karl Luis itd.Hocu da kazem,ovo nije normalno sta danasnja deca slusaju i ko su im idoli.Mozda deca nisu toliko kriva koliko nakaradni sistem vrednosti.Namece im se grand muzika,rijaliti,neki jutjuberi auta,kamioni,avioni.Ne znam gde to sve vodi.

  • Ау

    22. jul 2020 | 13:37

    Који паћеник мајко моја....

  • Siniša

    22. jul 2020 | 13:22

    Jadna moja Srbijo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA