Anastasija na imanju dečka Đorđa ugostila unuku Bore Milutinovića, a 2 detalja svi su primetili

Mladoj pevačici u Novi Sad stigla je drugarica iz Beograda

  • 1

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović, po svemu sudeći, preselila se iz porodične vile Ražnatovića, kod svog dečka Đorđa Kuljića u Novi Sad.

Ona je od početka pandemije korona virusa, za više od četiri meseca, svega nekoliko puta bila u Beogradu i to povodom porodičnih okupljanja, među kojima je njen rođendan, kao i rođenje i krštenje Veljkovig sina Željka.

Anastasija svakodno na društvenim mrežama objavljuje snimke i fotgrafije iz Novog Sada, a po svemu sudeći, ona retko ide u srpsku prestonicu i kod dečka ugošćava svoje prijatelje iz Beograda.

Ražnatovićevoj je u goste došla dugogodišnja prijateljica Tara Milutinović, inače unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića.

Anastasija se pri dočeku drugarice nasmejala, jer je kod nje stigla sa koferom, što je prvi detalj koji je svima zapao za oko.

"Stigla je živa i zdrava", nasmejala se Anastasija.

Njih dve su opuštale uz vino i pričale u jednom kafiću u srpskoj Atini, a na Tarinom snimku za oko je zapao i drugi "detalj" - Anastasijino poprsje bez brushaltera, u tankoj majici.

Podsetimo, javnost je upoznala Taru još 2013. godine, kada je u Narodnoj skupštini Srbije primila Specijalno priznanje Sportskog saveza Srbije u ime svog dede.

Kako Anastasija ugišćava svoju prijateljicu Taru u Novom Sadu pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Anastasija Ražnatović krišom snimila Marka Gobeljića tokom priče, evo kako je Zvezdin igrač reagovao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    22. jul 2020 | 14:09

    !????????? И!? Не разумем , ко су бре сви ови ликови!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA