"Starletama sam u očima video da mogu da prođem. Bile su one i sa većom sirotinjom"

Zahvaljujući Mariću milionski auditorijum zna ko su Maca Diskrecija, Tijana Ajfon, Mimi Oro, Nataša Šavija...

  • 4
Milomir Marić

Milomir Marić, Foto: ATA images

Milomir Marić iza sebe ima novinarsku karijeru koja traje 40 godina, a istu su mu u jednom trenutku spasile starlete golotinjom u rijalitiju "Parovi", koje je proslavio i tako televiziju "Hepi" digao na noge.

Marić je odgovorio na to kako reaguje kad kažu da je on namerno uništio srpsku omladinu i pokazao mladim devojkama prečicu do novca i slave jer je na male ekrane doveo devojke sumnjivog morala da bi zabavljale široke narodne mase.

- Ma jok. Pre nego što sam upoznao starlete, one su već bile najveće muze političara, biznismena i kriminalaca. Mislio sam da ću biti svetska zvezda zahvaljujući svojoj pameti, a proslavio sam se zahvaljujući starletama! - rekao je Marić za Hit Informer.

- Dao sam intervju za čuveni "Veniti fer". Napisali su: "Čovek koji je mogao da bude srpski Bernar Anri Levi, ali je odlučio da napravi najveće đubre na svetu". Da bi to ilustrovali, objavili su fotku Zmaja od Šipova, Tijane Ajfon i Nataše Šavije, a pored njih sliku mene sa Danilom Kišom - dodao je on.

Milomir je 25 godina sa književnicom Vesnom Radusinović, a kako kaže, njegva žena nimalo nije ljubomorna na starlete koje ga okružuju.

Starlete me nikada nisu muvale, ali sam u njihovim očima video da mogu da prođem. Bile su one i sa većom sirotinjom. Moja Vesna nije ljubomorna, njoj je sve to zabava i materijal za pisanje romana. I one nju obožavaju - ispričao je.

Kako kaže, nije bilo žena pre Vesne.

- Ja sam papučar. Nisam bio ni sa jednom ženom pre Vesne, ona ih je sve izbrisala! Izvršila mi je lobotomiju! I šta me pitate za Dušku Jovanić?! Bili smo zajedno, ali imam crne rupe u pamćenju! Ma, je l' vi znate kako sam upoznao Vesnu? E, to vam je priča za novine! Bio sam mlad novinar, obilazio sam bivšu Jugu i pisao o noćnom životu. Otišao sam u Podgoricu i ugledao devojčicu lepu kao lutka kako izlazi iz gimnazije. Prišao sam joj i seli smo na klupu u parku pored Morače. Pitao sam je da se vidimo opet, rekla je da ne može jer ide kod babe na Skadarsko jezero. I tako smo se rastali - ispričao je Milomir kome je Vesna spasila život.

- Vesna mi je spasla život, nadam se da se nije pokajala! Pre pet godina bio sam na ručku sa našim čuvenim kardiohirurgom Boškom Đukanovićem, a kad sam došao kući, pozlilo mi je. Mislio sam da sam pojeo nešto pokvareno. Žena mi je rekla da moram odmah na VMA i ja sam je poslušao. Lekari su me pregledali, rekli da je sve u redu i poslali me kući. Međutim, Vesna ih je molila da me zadrže u bolnici! Još jednom su mi uradili EKG i registrovali trenutni infarkt! - rekao je Marić

- Odmah su me prebacili u operacionu salu i četiri sata mi stavljali stent. E, to je bila borba za život! Da mi se to desilo na ulici ili u snu, bio bih sigurno mrtav. Ujutru su mi ugradili još tri stenta na KBC 'Dedinje' - zaključio je novinar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    22. jul 2020 | 19:32

    Marić je legenda i vrlo skroman u odnosu na njegovo obrazovanje i hodajuću enciklopediju.Retko kad on spomene kako je on Vesni i njenom sinu spasio život. Šteta da tu televiziju ne podigne na neki viši nivo s' obzirom na njegovo iskustvo.

  • , 😊

    22. jul 2020 | 17:47

    Ti si muskarac koji vredi jer nisi zenskaros

  • ne

    22. jul 2020 | 18:59

    Nema vece sirotinje od tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA