≫ 

"Saznala sam iz medija da me blokirala na Instagramu. Ne želim da je zovem, bolje je ovako"

- Ako joj sada tako odgovara, to je to. Verovatno joj prija da ne gleda moje slike - rekla je Luna

  • 21

Luna Đogani i njena majka Anabela Atijas su prekinule svaki kontakt posle finala Zadruge, te se čak više i ne prate na društvenoj mreži Instagram.

Anabela se o toj temi oglašavala i objasnila o čemu se radi, međutim Đoganijeva se nije oglašavala sve do sinoć, kada je gostovala u emisiji "Narod pita".

Ona je otkrila sve detalje prestanka komunikacije sa majkom i ispričala da je putem medija saznala da ju je Anabela blokirala na Instagramu.

- Ona me je blokirala na Instagramu, ja sam to saznala preko medija. Nisam ja nju otpratila. Shvatam da je to njen bes. Ako joj sada tako odgovara, to je to. Verovatno joj prija da ne gleda moje slike - rekla je Đoganijeva.

Luna kaže da se nakon takvog Anabelinog poteza nije javljala svojoj majci i da to ne želi da uradi.

- Ne želim da je zovem, da je pitam bilo šta... Bolje je da bude ovako, nismo se čule u nekom prethodnom periodu. Neka uživa na odmoru, pliva, uživa... - dodala je Đoganijeva.

Na kraju je istakla da je vrlo povređena ovakvim potezom, ali da je razume i da će pustiti da vreme prođe i sva euforija oko Zadruge, a da će nakon toga sigurno popričati sa majkom.

- Vreme je najbolji lek za neke stvari. Trebe da prođe neko vreme, da se to iskristališe i da se neke stvari slegnu i što se mene tiče ja ću popričati sa njom - kaže Luna.

Podsetimo, Anabela je trenutno na odmoru u Dubrovniku sa bivšim mužem Andrejem Atijasom i njihovom ćerkom Blankicom.

Video: Luna iznela ime i prezime Anabelinog bivšeg koji ju je pipao i molio

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mia

    23. jul 2020 | 10:42

    Kakva god da je majka je majka. Podarila joj zivot. Kakva god da je Anabela, verujem da bi mnoge devojke volele da imaju majku kao sto je ona, da im ispunjava sve zelje, garderoba, stan, putovanja, privatne skole, pesme, spotovi...Svakog roditelja koji svoje dete skoluje i podize od kilogram mesa, zaboli kad mu dete okrene ledja. Anabelina najveca greska je sto je stala uz nju kad je bila u zadruzi1,podrzala javno prevaru i javno blatila Kiju.

  • Anja

    23. jul 2020 | 10:08

    Anabela ce prihvatiti cerku tek kad raskine sa Markom.Do tada nista.Ali meni je smesno da majka blokira cerku da joj pokaze da ne zeli sa njom nista.

  • Siki

    23. jul 2020 | 10:27

    Ne mogu da verujem u kojoj smo mi Srbi sferi interesovanja.🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA