Na ivici bezobrazluka: Preplanula i gola guza Topalkove ćerke "sevnula" na bazenu

Topalkova ćerka je dobila brojne komplimente na račun izgleda

  • 9
Helena Topalović Foto: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović skinula se u minijaturni bikini i svojim seksi pozama zapalila je društvene mreže i temperaturu dovela do tačke paljenja.

Topalkova ćerka je iskoristila lepo vreme da se okupa u bazenu i sunča kako bi dobila savršen, preplanuli ten. Ona je na sebi imala beli blikini sa tigrastom šarom, a njena gola guza i grudi bili su u prvom planu.

Helena je svoje pratioce na Instagramu počastila nikad provokativnijim kadrovima, koji malo šta prepuštaju mašti, a nema sumnje da je svojim telom Topalovićeva temperaturu u bazenu dovela do ključanja.

"Lepo izgledaš, nema šta", "Avion!", "Kakva ženska!", "Prezgodna si i prelepa", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

A ni Nenad Marinković Gastoz nije odeleo prizoru, te je uvećavao Heleninu fotografiju i primetio nešto zanimljivo u pozadini. Naime, radi se o čoveku koji prema Nenadovim rečima liči na Vladimira Putina, ali je malo verovatno da mu je pored Helenine guze i grudi, samo to zapalo za oko.

"Lagani Putin u pozadini", napisao je Gatoz, a Topalkova ćerka mu je šaljivo odogovorila: "Dobro da je neko video".

Helenine fotografije u bikiniju koje su zapalile društvene mreže, kao i još neke seksi kadrove na bazenu pogledajte u nastavku:

Video: Helena u bikiniju nikada ovako dobro nije izgledala: Vrelo izdanje Topalkove ćerke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ns

    23. jul 2020 | 18:34

    Nisam ni očekivala da joj mozak sevne u biblioteci.

  • Dejan

    23. jul 2020 | 22:47

    Poznajem devojku,lepa je ali nije ovakva kao na slikama,sto se moze i predpostaviti.Svaka fotoshopira slike,provlace kroz filtere i uvecavaju uadnjice i smanjuju struk i slicno,a uzivo kad ih vidis prepadnes se.Ne znam zaista za sta ce im to

  • Gi

    23. jul 2020 | 17:20

    Samo za sarafanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA