≫ 

Tužni snimak poplavljenog stana hrvatske pevačice u Zagrebu: Stolice plivaju, ona gaca u papučama

- Ne znam šta se događa. Prvo zemljotres, sad poplave, jadni ljudi - rekla je Lana dok je u neverici snimala potop u Zagrebu

  • 3

Hrvatska pevačica Lana Jurčević, poznatija kao La Lana, svedok je velikog nevremena koje je sinoć zahvatilo područje Zagreba, a poplavom je pogođen njen stan u gradu i magacin u blizini.

Lana je prvo sa pratiocima na Instagramu podelila snimak svog poplavljenog balkona, kada joj se činilo kao da munje sevaju tačno iznad.

- Ovo je moj balkon, dođite na kupanje - prokomentarisala je, a na snimku se vidi kako stolice na balkonu plivaju u vodi.

Potom se sa dečkom Filipom Kratofilom, probijajući se kroz kišu i bujice vode, uputila ka magacinu u blizini Zagreba u kojem skladišti stvari svoje firme, ali ni tamo nije zatekla lep prizor.

- Ne znam šta se događa. Prvo zemljotres, sad poplave. Jadni ljudi, jadne prodavnice u centru grada... Mi sad idemo u naš prostor gde su sve kutije, proizvodi, magacin, sve živo - objasnila je u storijima.

- Isuse Bože! - rekla je, dok je u papučama gazila kroz vodu u prostoru.

Zagreb je sinoć oko 21 čas zahvatilo veliko nevreme, a brojne ulice u centru grada bile su potpuno potopljene i neprohodne. Automobili su bili zaglavljeni u vodi, a bio je prekinut i tramvajski saobraćaj.

Video: Za dlaku izbegao stravičnu nesreću posle zemljotresa u Zagrebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    25. jul 2020 | 19:01

    Па, јел можемо икако да помогнемо?

  • Гунвалд

    25. jul 2020 | 22:07

    Очајан сам, ово ми је теже пало од ковида...

  • XY

    25. jul 2020 | 21:19

    Možeš, pozovi je u goste dok ne sredi stan.😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA