≫ 

Maja o detaljima poziva Janjuševoj ženi: Ostala je u šoku, razgovor je trajao 20 sekundi

Maja tvrdi da su ona i Janjuš definitivno završena priča

  • 15
Maja Marinković Maja Marinković/Printskrin: TV Pink

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sreli su se ponovo u emisiji "Narod pita" ove subote, kada se ponovo potegla priča oko njihovog ljubavnog, odnosno neljubavnog odnosa.

Maja je otkrila i da se čula sa Janjuševom i dalje zakonitom ženom Enom sa kojom ima ćerku, a kojoj se vratio nakon ljubavne afere sa Marinkovićevom.

- Čula sam se sa njegovom ženom. Ostala je u šoku kad sam je pozvala... Zvala sam je kad sam se posvađala sa njim. Okrenula sam je... Mada, svega mi je preko glave - počela je priču.

- Nisam bila neprijatna, ja sam se izvinila, rekla sam da sam sa njim, da smo bili intimni, da je bio kod mene u stanu, tada smo se posvađali, završili smo. Nisam je čula najbolje, jer smo pričale u glas. Ona je pitala odakle mi broj, da nema potrebe da je zovem. Ja sam je zvala, imala sam potrebu to da joj kažem. Trajao je razgovor 20 sekundi - ispričala je Maja.

Nešto kasnije, objasnila i je i kako se "ohladila", te rekla da su ona i Janjuš završena priča.

- Ja i on nikada nećemo biti zajedno. Mi nismo ni u kakvom odnosu. Da li sam mu bila samo neko za potrebe, to morate njega da pitate. Što se mene tiče, ja ne mislim da je bilo samo iz tog razloga. Napolju smo imali odnos tada kad je bio kod mene u stanu, ali posle toga ne. Stojim iza toga što se desilo, ali sada je to sve gotovo - rekla je Maja.

Video: Snimak gde Janjuša tetovira ćerka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    26. jul 2020 | 08:14

    Ko kaze da je ova Maja lepa taj nije normalan,dzabe je tata bacao pare na tvoje ulepsavanje ,tebe ni madjionicar ne moze da prolepsa .

  • Darko P.

    26. jul 2020 | 09:08

    Mislim da je ovo pokazatelj dobrog dela drustva u SRB! A gde su nasi naucnici, arhitekte, novinari, pisci, vajari, slikari, hirurzi, sportisti, humanisti....? Kakva Maja, kakav Janjuš...... moralne nule!!

  • ja

    26. jul 2020 | 00:52

    Ne vidim razlog zasto zvati suprugu da joj saopsti da joj je muz prespavao kod nje morbidno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA