Ispovest Ilde Šaulić nakon gubitka bebe: "Plačem i puštam da bol iz mene steče kroz suze"

Pevačica je tokom trudnoće bila pozitivna i na korona virus

  • 0
Ilda Šaulić Ilda Šaulić, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ilda Šaulić izgubila je bebu koju je čekala sa suprugom Bojanom Vučkovićem (50) kada je pre nekoliko dana doživela pobačaj.

Naime, Ilda je pre manje od mesec dana lepu vest da će se ona i nje suprug Bojan postati roditelji drugi put, podelila putem svoje društvene mreže Instagram.

Međutim, pevačica je nekoliko dana nakon što je saznala za trudnoću, dobila test koji je bio pozitivan na korona virus. Pevačica je sada nakon nemilog događaja otkrila kako se oseća.

- Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osećam neke posledice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam uprkos svemu uspela da sačuvam unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmerno pomogli i porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu - rekla je Ilda, a prenose mediji pisanje časopisa "Gloria".

- Zasad, sva moja snaga je preusmerena na oporavak, jer postoje ljudi kojima sam potrebna, pre svega moja ćerka Ema. Upravo zbog nje moram biti snažna čak i u najtežim trenucima - rekla je pevačica.

Ilda kaže da svoje emocije zbog gubitka ne ispoljava u javnosti, već da se drži dostojanstveno , ali kad ostane sama ispusti svu boz iz sebe.

- U javnosti se sa gubicima nosim podignute glave, dostojanstveno i bez prevelikog ispoljavanja emocija. Takva sam po karakteru, ali sam tako i vapitavana. Kada ostanem sama, plačem i puštam da bol iz mene steče kroz suze - ispričala je ona.

Ono što joj je bilo najteže pored naravno samog gubitka bebe, jeste i momenata kada je svojoj ćerkici Emi trebala da saopšti da neće dobiti brata ili sestru.

- Na svu sreću, imam pametno i za svoje godine zapanjujuće zrelo dete. Svakome ko se javi na telefon je govorila kako će da dobije batu ili seku. Ovo je prihvatila kao neminovnost. Ona je inače takva. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavajući da je na taj način poštedimo. Nismo znali kako da joj saopštimo istinu, a da ona to razume i prihvati. I onda je jednom prilikom, kada smo joj dali taj odgovor rekla: "Moj deda nije na putu, on je sa anđelima". Bili smo šokirani, ali smo shvatili da od nje ne treba kriti previše stvari - završava Ilda.

Video: Ilda Šaulić otkrila malo poznate stvari o sebi: Umem da budem bučna i agresivna

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA