Maja i Janjuš viđeni zajedno u gradu, ona pre toga uplakana tražila da joj daju njegov broj telefona

- Maja i ja nemamo nikakvu komunikaciju i tako će biti ubuduće - rekao je Janjuš pre nekoliko dana

  • 2
Maja Marinković i Marko Janjušević Maja i Janjuš, Foto: Marko Jovanović

Maja Matinković i Marko Janjušević Janjuš su prema tvrdnji pojedinih njihovih cimera iz "Zadruge 3", ponovo u tajnoj vezi.

Njih svoje su često poslednjih dana gostovali po emisijama, gde su oboje tvrdili da je među njima  gotovo i da ne žele da vide više jedno drugo.

Međutim, prema tvrdnjama Marka Đedovića u emisiji "Narod pita", sve to je samo njihova gluma za javnost, te i da su ostali u ljubavnoj vezi.

- Maja i Janjuš su zajedno, u jednom restoranu su viđeni, sve lažu. Čak me je ona zvala da joj hitno pošaljem Janjušev novi broj, plakala je kao kiša - ispričao je Đedović u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Još jedan bivši zadrugar, potvrdio je ovu priču i rekao da je takođe video Janjuša i Maju u jednom restoranu.

Podsetimo, o njihovoj vezi šuškalo se i prethodnih dana jer su Marinkovićeva i Janjuš viđani na nekolicini istih mesta zajedno, međutim ovaj dvojac je gostujući u jednnoj emisiji "Narod pita", sve te navode demantovao, te su čak tvrdili da ne žele da nastave svoju ljubav.

Video: Maja i Janjuš zaratili u studiju

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MN

    28. jul 2020 | 11:31

    Ni Janjuš nije za pohvalu, ali da opet spadne na Maju, ne verujem. Sve su to priče, a oni su u obavezi da se pojavljuju u emisijama programa , koji ih je platio i izrežirao im život u prošlih deset meseci.

  • Pop

    28. jul 2020 | 12:59

    U svom životu od 58 godina , nisam vidio niti čuo osobu punu , mržnje, zla, prepotentnosti , mišljenja o sebi da je naj u svemu od pantličare Đedovićke, neka mu je bog u pomoći !? Neka me on/ona ispravi ako sam negdje pogrješio u pisanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA