≫ 

"Možda jednog dana oprostim sebi što sam najgoreg čoveka odabrala za oca svog deteta"

Dabovićeva kaže da živi za dan kada će joj izaći knjiga, "da odmori dušu"

  • 16
Nedeljno popodne sa Leom Kis Milica Dabović, Foto: ATA Images

Milica Dabović (38) 2017. godine na svet je donela sina kojem je dala ime Stefan.

Pre nego što je ostala u drugom stanju mislila je da se njen partner zove Vuk Mihić, a onda je navodno saznala da je sve prevara i da je njegovo pravo ime Ljubomir Hadžistević.

Bivša košarkašica sada je na Instagramu podelila poruku zahvalnosti ženama koje je podržavaju, ističiću da joj nije lako.

- Ako mislite da je lako pomiriti se sa činjenicom da sam najgoreg izabrala za oca svog deteta, varate se, samo sam u svojoj naivnosti poverovala u čuda i pala, ubila se, ostala sama da se borim. I borim se kako god, borim se. Vama žene koje me ne osuđujete i mnoge ste prošle isto, hvala od srca! Možda jednog dana oprostim sebi. Hvala vam žene što ste me podržale na sve načine. Volim vas i živim za dan da izađe knjiga. Da odmorim dušu - napisala je Milica.

Ona je ranije rekla da je svesna da njenom sinu nedostaje očinska figura, te da je upravo iz tog razloga tom čoveku dala nekoliko šansi, kako bi se vratio u njihove živote, međutim, svaku je prokockao uzalud.

Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca, nego da ima ovakvog. Mom sinu nedostaje očinska figura, jedno vreme svakog muškarca zvao je: "Tata, tata". Zbog toga mi se srce raspadalo u milion komada, ali ima mene i to je najbitnije - rekla je Milica za ToxicTV.

VIDEO: Koža pamti: Oni su istetovirali svoje ljubavi, a da li su se i pokajali...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Herceg Novi

    28. jul 2020 | 10:34

    Draga sugradjanko kad bi mi tvoji novljani pricali o tebi , i sta si ti radila malo bi ti bilo 100 knjiga da izdas.. Zato se poklopi i ne brukaj vise ovaj grad sa tvojim glupim izjavama..

  • Goran

    28. jul 2020 | 10:48

    Svi su bili loši samo ona dobra.

  • Op

    28. jul 2020 | 10:01

    Prvo ti sebi generalno oprosti... smiri se...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA