Šta je crno-beli izazov kojem se do sada odazvalo 7.000.000 žena i koju jaku poruku šalje

Holivudska glumica se uvek pridružuje izazovima u kojima se podržavaju žene, a posebno se zahvalila svojim bliskim prijateljicama

  • 3
womensupportingwomen, instagram izazv, crno-bele fotografije Domaće javne ličnosti koje su se odazvale izazovu, Foto: Instagram

Izazov na Instagramu pod nazivom "Žene podržavaju žene" do ovog momenta ima više od 7 miliona objava, odnosno 7 miliona žena koje su se istom i odazvale.

Radi se o tome da treba objaviti svoju crno-belu fotografiju, uz hešteg "žene podržavaju žene" i "crno-beli izazov", a cilj je samo jedan - odati počast svim brilijantnim i prelepim ženam, kao podršla u teškom vremenu pandemije korona virusa koji hara celom planetom.

Onaj ko objavi fotografiju zatim nominuje nekoliko prijateljica i ispod fotografije piše pomenute heštegove, uz reči "izazov prihvaćen".

Brojne domaće javne ličnosti odazvale su se izazovu, a najpoznatije među njima su  Jovana Joksimović, Anđelka Prpić, Jelena Tomašević, Lepa Brena, Severina, Jelena Rozga, Tamara Dragičević, Nina Badrić, Goca Tržan, Lea Kiš, Dragana Katić...

Lepa Brena nije najjasnije shvatila da treba objaviti crno-belu fotografiju, pa je objavila onu u boji, ali se izazovu odazvala i izazvala mnoge žene sa javne scene.

Od stranih zvezda čija imena su vam najpoznatija, odazvale su se Dženifer Lopez, Dženifer Aniston, Vanesa Brajant, Lisa Kudrou, Kejt Hadson i brojne druge.

Slavna Aniston, Rejčel iz serije "Prijatelji", priznala je da izazov nije u potpunosti razumela, ali je potom objavila fotografiju na kojoj pozira u teksas košulji i šortsu, dok joj je "čupava" kosa padala niz lice, a ovo fotografisanje je odradila za magazin "Vanity Fair".

- Hvala svim sjajnim i divnim ženama u mom životu koje su poslale najiskrenije poruke danas. Istina je da zapravo ne razumem u potpunosti ovaj izazov... Ali ko ne voli dobar razlog da podrži žene! Tako da, izazov je prihvaćen! - napisala je u opisu fotografije u kojoj je tagovala Džej Lo, što znači da je nominovala latino divu da učini isto.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Zatim je Dženifer Lopez odgovorila i objavila crno-beli portret i na toj fotografiji je prikupila više od milion lajkova.

I ekipa Telegrafa odazvala se svetskom izazovu, u cilju da, kao i 7 miliona žena širom sveta, naše žene pošalju poruku da žene podržavaju žene, i sa željom da uvek tako i bude.

 
 
 
View this post on Instagram
Challenge accepted 🖤 . #telegrafsupportingwomen #womensupportingwomen #blackandwhitechallengeA post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs) on

Video: Bred sa Dženifer sada radi isto i što je radio i sa Anđelinom?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA