"Poručio bih kolegama da se iskuliraju, jer još dugo neće zarađivati"

Toni je skrenuo pažnju na to da več nekoliko meseci nije imao koncert, pa je odlučio da se posveti nekim drugim stvarima kako bi zaradio

  • 8
Toni Cetinski Toni Cetinski, Foto: ATA images

Hrvatski pevač Toni Cetinski (51) kao i sve njegove kolege nema nastupe već nekoliko meseci iz bezbednosnih razloga, zbog epidemije korona virusa.

Cetinski se oglasio putem svog Fejsbuk profila i otkrio da je svestan situacije i da još dugo neće moći da nastupa, pa je odlučio da promeni profesiju.

On je imao poruku i za svoje kolege, koje je takođe posavetovao da se ugledaju na njega i da se okrenu nekim novim poslovima od kojih će moći da zarađuju u narednom periodu.

- Poručio bih kolegama da se iskuliraju jer još dugo neće zarađivati. Usmerite se na manje korake. Evo, ja sam posadio baštu i sve mi je odlično uspelo - poručio im je Toni.

Toni je odlučio da se vratim svojim počecima i ponovo pušta muziku kao Di-džej u bašti jednog hotela u Opatiji. Na njegovoj muzičkoj listi isključivo će se nalaziti hitovi iz 80-tih i 90-tih godina.

No, na kraju je ipak otkrio da ne odustaje ni od svoje pevačke karijere i da će sa svojim bendom uvek biti dostupan za neka privatna veselja i zabave za koje ga angažuju.

- Ne odustajem od svoje pevačke karijere, moj bend i ja smo uvek otvoreni za privatne zabave i ivente. Za publiku možete očekivati samo besplatne koncerte i stvari koje izravno ne pogađaju džep. Pokrećem i emisiju "Najbolje godine", koju ću raditi na Radio Rovinju. Tu ćemo puštati muziku koju sam slušao kad sam počeo da izlazim sa svojim prijateljima. Dakle, idemo malim koracima, bez srama i straha - najavio je Cetinski.

“ Manjim koracima i samo pozitiva “Idemo manjim koracima okrenuti sve na pozitivu jer ovako ćemo oboljeti a to nam nije cilj. Voli vas Tony ❤️ Veseli me da ću se 08.08. vratiti kroz glazbu u “NAJBOLJE GODINE” ‘80 , ‘90 !! Amadria Park Opatija Hotel Milenij - predivna terasa na otvorenom uz kvarnersko more, vi i ja ❤️ Za najbolji zvuk zaduženi su partneri iz Bossanova Bose i Rovinj FMPosted by Tony Cetinski on Понедељак, 27. јул 2020.

Podsetimo, pre nekoliko dana pevačica Nina Badrić se povodom ovakvog stanja kada je o muzičarima reč, obratila vlastima Hrvatske i zamolila da što pre omoguće njoj i njenim kolegama da počnu sa svojim nastupima, kako bi mogli nešto da zarade.

Video: Sa Cetinskim na hiljade ljudi pevalo uglas

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sheila broflovski

    29. jul 2020 | 08:32

    Štošta se neće vratiti u pređašnje stanje u skorije vreme: sport, muzička industrija, avijacija, škola, turizam...Ne zaboravimo da u vreme kuge u Srbiji pozorišta nisu radila punih sedam godina!

  • DaNe

    29. jul 2020 | 00:35

    Zašto pevači Moraju da zarađuju mnogo, Moraju luxuzno da žive, Moraju da troše ogroman novac...??? Neka beru maline, neka rade na građevini... Kada bi znali da su svetski naučnici, Oskarovci... radili sve i svašta u životu. Razmaženi i buče im glave.

  • PECA

    29. jul 2020 | 00:42

    Pregazio ženu u Rovinju i još uvek nije na robiji, a njemu žao što ne može da peva?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA