"Za par dana vadimo krompir": Nini Badrić stigla poslovna ponuda nakon što se javno požalila

- Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14 tisuća kuna (219145 dinara), što se hvalila pre par meseci, jer bilo je kiše ovih dana i dosta je blatnjavo - poručila je žena

  • 7
Nina Badrić NIna Badrić Foto: A. Nalbantjan

Muzička zvezda Nina Badrić obratila se preko svojih profila na društvenim mrežama vlastima Hrvatske da se muzičarima omogući da ponovo rade. Podsetimo, pevačica je navela da već pola godine ona i njene kolege ne mogu da obavljaju svoj posao zbog korona virusa, te da su muzičari možda jedini koji su ostali uskraćeni za dozvolu za obavljanje posla od kog žive.

- Ovo nije hobi, ovo nije šala. Od ovog posla zavisi egzistencija jako puno ljudi, a mnogi su zbog toga ostali gladni i krpe nekako kraj sa krajem. Molim Ministarstvo da se oglasi po pitanju nas muzičara i da nam otvori mogućnost, bilo kako, naravno pod svima merama jer je zdravlje nabitnije, da ponovo počnemo da radimo - zamolila je Badrićeva.

Ninino obraćanje privuklo je veliko pažnju, a na Fejsbuku jedna žena joj je ponudila posao.

- Evo za par dana vadimo krompir, trideset hektara, okolina Bjelovara, i potrebni su nam nadničari, 300 kuna (4696 dinara) plaćamo po danu. Molim vas iz redakcije da javite dotičnoj ako hoće da radi. Može povesti i Maju (Maju Šupu), Severinu, modnog mačka (Marka Grubnića) i sve ove što su uzeli pomoć od 4000 kuna (62613 dinara). Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14 tisuća kuna (219145 dinara), što se hvalila pre par meseci, jer bilo je kiše ovih dana i dosta je blatnjavo - poručila je žena.

Sam status imao je više od 2 hiljade lajkova, a ljudi koji su ga komentarisali složili su ženom i istakli da Nina treba da prihvati ovaj posao.

Evo i tog statusa:

Nina Badrić Nina Badrić je dobila poslovnu ponudu Printskrin: Facebook

Video: Grupa muškaraca ugledala Ninu Badrić, pa joj zapevali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    28. jul 2020 | 20:21

    Bravo ,svaka cast,nema da se peva radis nesto drugo i eto love .

  • Che

    28. jul 2020 | 20:17

    Hahahahaha

  • Sexo

    28. jul 2020 | 20:33

    Zbog nje i Olivera sam prestao slusati radio S ona i jeste za kopati krompir u pravu je gospodja iz Bjelovara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA