≫ 

"Lekovi nisu pomagali... Plakala sam od nemoći": Ispovest Milice Todorović o borbi sa korona virusom

- Nećete verovati, našminkala sam se i mnogo sam bila srećna - kaže Milica na pitanje šta je prvo uradila kada je saznala da je negativna

  • 5
Milica Todorović

Milica Todorović, Foto: Nikola Tomić

Milica Todorović (29) preživela je mučnih 20 dana borbe sa korona virusom koji ju je potpuno iscrpeo.

Kako kaže, ne zna gde se zarazila, a priznaje da je u jednom momentu poklekla, te da je često plakala.

- Bila sam jako malaksala, dobila sam temperaturu koju nisam uspela da skinem nekoliko dana. Mučila me je skoro dve i po nedelje. Potom je počela i glava užasno da me boli i potpuno sam izgubila snagu - kaže Milica o prvim simptomima bolesti.

- Nisu mi pomogli ni lekovi, a ni infuzija koje sam primala. Samo kada je sve gotovo. Najgore mi je bilo kada sam išla iz bolnice u bolnicu. Tada me je jedino i obuzimao strah, jer sam gledala mnoge ljude koji dolaze i to sve dok sam čekala svoj red. Počela sam da plačem od te nemoći - objasnila je pevačica.

 

Kada je konačno saznala da je negativna na korona virus, Milica se prvo našminkala.

Nećete verovati, našminkala sam se i mnogo sam bila srećna - rekla je Todorovićeva za Kurir.

Milica kaže da sumnja da je i njena majka imala korona virus.

- Slavica i ja se znamo 15 godina, u kontaktu smo bile sve vreme, a poslednjih par godina se intenzivno viđamo i družimo. Kako smo u roku od dva dana saznale da smo pozitivne, odlučile smo da budemo zajedno tih 14 dana, u našem slučaju je to bilo i malo više, jer nam je bilo mnogo lakše da sve ovo preguramo zajedno - priča Milica.

 

- Moja mama Jasmina je takođe bila sa nama tokom karantina, jer je ona došla iz Kruševca na par dana da bude sa mnom, ali eto, zadesila nas je korona. Slavica i ja smo bile pozitivne, mama nije. Odnosno test joj je bio negativan, ali mi sumnjamo da je i ona imala koronu - objasnila je pevačica za Blic.

- Kada smo imale snage, što je bilo retko, jer su nas temperature potpuno iscrple, mi smo to koristile da se smejemo i da bar na taj način olakšamo jedna drugoj. Uglavnom smo spavale jer vas konstantna temperatura potpuno iscrpi, ali smo igrale društvene igre, gledale serije, sećale se dogodovština sa putovanja, pričale s prijateljima putem videla i tako je sve bilo lakše podneti - objasnila je pevačica.

Podsetimo, ljudi su se mnogo iznenadili kada su videli drastičan gubitak kilaže Milice Todorović, na fotografiji iz stana, na kojoj je u donjem delu pidžame i u brushalteru.

VIDEO: Urnebesno: Milica Todorović i Slavica Ćukteraš kao Marija i Miljana Kulić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uzorna gradjanka

    29. jul 2020 | 10:39

    Pozurila si brze bolje slikas se po kaficima

  • Ja sam Ja

    29. jul 2020 | 10:25

    Mico, ništa se ne sekiraj. Samo dođi u moj zagrljaj i sve će biti u redu.

  • Bosiljka

    29. jul 2020 | 13:39

    Au Milice, prestani vec jednom.Sta jos nisi rekla ovih dana, znamo treba ti popularnost ali zar bas tako.Ziva ti nama i zdrava bila i ne kukaj vise molim te.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA