Otac maloletne devojčice koju je hrvatski voditelj neumesno najavio: "Ženama prija kompliment"

- Kao roditelji, s obzirom na to da je Mia maloletna, apsolutno stojimo iza svake njene garderobe - rekao je otac maloletne pevačice

  • 0
Mia Negovetić, Davor Meštrović Printskrin: Mia Negovetic/Croatia Records, HRT TV

Nakon što se juče, 28. jula, digla velika prašina zbog najave hrvatskog TV voditelja Davora Meštrovića (52) u emisiju "Dobro jutro, Hrvatska", gde je neumesnim rečima najavio spot maloletne pevačice Mije Negovetić, oglasio se i njen otac, Igor Negovatić.

Televizija "HRT", ali i voditelje su se javno oglasili i uputili izvinjenje javnosti i mladoj umetnici, a evo šta je na sve to imao da kaže Mijin otac.

- Moje generalno mišljenje, kao roditelja Mije Negovetić, jest da je izjava HRT-ovog voditelja neprimerena, ali smatram da nije zlonamerna i da postoje puno veći problemi u svetu od Mijinog šortsa - rekao je je on za Slobodnu Dalmaciju.

On je istakao da stoji iza svakog komada koji je njegova ćerka obukla u spotu, odnosno da je to odobrio, jer je ona još uvek maloletna

- Kao roditelji, s obzirom na to da je Mija maloletna, apsolutno stojimo iza svake njene garderobe, pa i one na spotu ili "Dori", oko koje se isto jako puno komentiralo. Smatram da su žene uopšteno lepši pol i da im godi kada dobiju kompliment, neko će to nazvati seksističkim - rekao je Negovetić.

Mijin otac smatra da da žene, pogotovu u muzičkoj industriji mnogo igraju na kartu i isticanje svog seksepila, te da je muzika zbog toga stavljena u drugi plan.

- Isto tako mislim da žene, pogotovo u muzičkoj industriji, jako igraju i na tu kartu i da je, nažalost, na taj način zvuk i muzika stavljena u drugi plan. Koeficijent bi trebao biti malo bolji, u korist muzike. Od dotičnog gospodina (voditelja Davora, prim. aut.) bih prihvatio izvinjenje, jer smatram da na javnoj televiziji treba dodatno paziti šta se govori - zaključio je Mijin otac.

Podsetimo, nakon Davorove izjave, juče se oglasila i glumica Jelena Veljača i oštrim komentarima osudila voditelja zbog kako ona kaže seksističke najave.

Video: Jelena Veljača snima seriju, a evo zašto u njoj nema Miloša Bikovića

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA