Ma, kakva Džej Lo! Nerealne akrobacije Slađe Delibašić oko šipke u 52. godini

Popularna pevačica je usnimljena dok je plesala i izvodila akrobacije na jednom splavu na reci

  • 0

Srpska pop pevačica i plesačica Slađana Delibašić (51) je objavila video snimak na svom Instagram storiju u kom na jednom splavu pored reke pleše uz muziku, držeći se za šipku i tom prilikom je pokazala veoma gipko i zategnuto telo za svoje godine.

Naime, Slađa je u crnom jednodelnom kupaćem kostimu na vezivanje, prvo visila sa šipke okrenuta glavom na dole, a onda je počela da pleše i izvodi razne akrobacije, među kojima i špagu, pa je tako pokazala da je veoma razgibana i da je u treningu.

Slađa, koja je bivša plesačica i članica dens-pop grupe "Đogani", je i majka dve ćerke Silvije i Marinele Đogani, a za svoje godine je veoma zgodna, ima zategnute noge, stomak, kao i veoma podignute grudi.

Ona je ovom prilikom vezala kosu u punđu i nije skrivala osmeh sa lica, dok je radila ono što najviše voli, a to je ples.

Podsetimo, Slađa je bila udata za Hamita Đogaja (60), poznatijeg kao Đole Đogani, od 1986. do 2001. godine i za njega se udala kada je imala samo 18 godina. Đole je sada u braku sa Vesnom Trivić, s kojom je dobio i dvoje druge dece, pored dve ćerke koje ima sa Slađom.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA