≫ 

Dejan Milićević već dve nedelje u bolnici zbog korona virusa: Jedva sam ostao živ...

- Sada je malo bolje, i za sedam dana izlazim... Može svakome da se desi - rekao je Dejan Milićević

  • 0
Zadrugovizija, Dejan Milićević Dejan Milićević Foto: Nikola Tomić

Još jedna poznata ličnost bori se sa korona virusom. U pitanju je Dejan Milićević. Poznati režiser spotova i modni fotograf se nalazi u bolnici, a kako ističe, sada se oseća bolje.

- Već dve nedelje sam u bolnici. Jedva sam ostao živ. Korona i upala oba plućna krila. Sada je malo bolje, i za sedam dana izlazim... Može svakome da se desi -počeo je Dejan Milićević.

- Samo optimizam. Apel da se ljudi ne zavaravaju noćnim izlascima i ludovanjima po splavovima, jer je virus svugde. Ja sam ga zakačio od drugarice koja me je izljubila posle dugog ne vidjanja (klasična srpska posla) a nije imala pojma da ima simptome - kaže režiser i fotograf.

Bilo je grozno, dve nedelje temperature i kiseonika, ali zahvaljujući stručnim doktorima i medicinskim sestrama internog B dela klinike Dragiša Mišović moj život je spašen. Tek sada predstoji oporavak i dovođenje u red. Nigde bez maske i više nema našeg srpskog pozdravljanja i cmakanja - rekao je Milićević za Pink.rs .

Video: Dejan Milićević o Kiji, Luni i Slobi: Njima treba poseban rijaliti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA