≫ 

Luna progovorila o slikama na kojima sa 14 godina prisno pozira sa tadašnjim Anabelinim dečkom

- Slušajte kada neko nešto priča, pa onda donosite zaključke - navela je Luna

  • 21
Prvi nastup Lune Djogani u Beogradu u nocnom klubu Freestyler Luna Đogani Foto: ATA Images

Luna Đogani (24) reagovala je nakon što su na društvenim mrežama i u medijima u lošem kontekstu objavljene njene zajedničke fotografije sa Mladenom Radulovićem, bivšim dečkom njene majke Anabele Atijas.

Ona je tada imala 14 godina, a na fotografijama je prisna sa Mladenom - smeju se, poziraju, dok je na jednoj slici on "napućen" i okrenut ka njoj.

Đoganijeva nije ostala nema na navode da je na fotografijama bliska sa njim u smislu koji nije isključivo drugarski, pa je opisala svoj tadašnji odnos sa Mladenom.

- Demant. Imala sam 16 godina. Poštovala sam i gotivila dotičnog naravno s obzirom da je tada bio u vezi sa mojom mamom. Sve ostalo su samo bolesni umovi. Hvala - napisala je Luna i nastavila:

- Priču koju sam ispričala vezano za dotičnog u emisiji "Narod pita" je bila mnogo godina posle toga. I to već nema veze sa nama već sa njim. Slušajte kada neko nešto priča, pa onda donosite zaključke. Pardon. 14 godina - napisala je ona.

Podsetimo, Luna je nedavno izjavila kako ju je Mladen muvao. Ona je rekla da ju je navodno startovao u jednom klubu, posle raskida sa Anabelom, te da je direktno flertovao sa njom i muvao je.

Pogledajte i Lunine objave:

Ovako je tekla svađa u Zadruzi 3 u aprilu, kada je skandalozna izjava odjeknula kao bomba:

Mene je sramota Lune Đogani, javno izjavljujem, evo - rekla je Anabela.

- Ona kaže ne mešaj se u brakove, a rasturila je brak - izjavio je Lepi Mića misleći na Lunu.

Šta je trebalo, u moj da se mešaš? Mešaj se tati svom tamo, narkomanu - rekla je Anabela ćerki, posle čega je Luna izgovorila nešto što je šokiralo sve.

- Kada me je pipao i molio me, ma 'ajde... - izjavila je Luna u jednom trenutku, ali je izgledalo kao da se posle toga ipak ujela za jezik i prećutala sve što je želela da kaže.

Video: Luna: Saznala sam iz medija da me blokirala na Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahahaha

    30. jul 2020 | 16:11

    Kome se ova to zahvaljuje i zašto?

  • Sara

    30. jul 2020 | 16:25

    Treba na ovo da odgovori roditelj, i čiji je bio dečko . Mislim toliko se žena busa u roditeljstvo. 14 godina nema ona ništa da kaže , al ima mama

  • Razvrat

    30. jul 2020 | 16:42

    Anebela je već bila sa Andrejom trudna i živela u Sarajevu kada je Luna imala 16 godina. Posle Mladena je imala onog Karića, tako da je Luna ovde imala 13-14 godina najviše. Kod njene populacije je 16-17 godina odraslo doba. Tako računa i Lunina mama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA