"Sve sam stekla sama, od države ništa nisam uzela, pa ni ovih 90.000 dinara"

Ana Bekuta izjavila je kako je taj novac ostavila za one kojima je potrebniji

  • 12
Ana Bekuta, Zvezde Granda Ana Bekuta/Foto: Nikola Tomić

Ana Bekuta otkrila je da je sve u životu sama stekla, kao i da nikada nije koristila nikakav vid finansijske pomoći, pa tako ni ovaj koji je država dodelila usled korona virusa.

- Moram da kažem da nisam ništa uzela od države, pa ni ovih 90.000 dinara koje je država dodeljivala zbog krize koja nas je snašla zbog Kovida.

- Napominjem, sve sam stekla sama i ni dinara nisam ni od koga uzela. U svojoj karijeri dosta radim i zarađujem, tako da sam taj novac ostavila za druge ljude kojima je to potrebnije - izjavila je Bekuta.

Na ovu temu oglasila se i Ceca Ražnatović saopštenjem nakon navodnih informacija da je od države zatražila pomoć za isplatu minimalne zarade za petoro zaposlenih. Mesečno je to iznosilo 150.000, a za ceo period 450.000.

Folk zvezda je navela da je ovo laž, te da od države nije uzela ni dinara.

- Šokirana sam da su ovako ozbiljni podaci objavljeni bez da sam pre toga pozvana za komentar kao što to novinarska etika nalaže. Kao prvo, nisam uzela nikakvu pomoć od države, ni dinara. Kao drugo, smatram da je ta pomoć preko potrebna ljudima kojima je usled situacije koja je zadesila ceo svet ozbiljno narušila njihov kućni budžet. Ovo radim kako bih stavila tačku na laž i izmišljenu priču koja se plasira bez prethodne provere - rekla je Ceca.

Video: Ana Bekuta nam se javila iz luksuznog penthausa u srcu Vračara: Evo kako se štiti od korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    30. jul 2020 | 20:39

    da li je tvoja imovina u skladu sa prijavljenim porezom na prihod na godisnjem nivou.recimo prijavis zaradu 75 000 € a kupis stan za kes od 400 000 €.

  • Imenjak

    30. jul 2020 | 21:25

    Koliko si ti platila poreza lepotice koridorka

  • Ana

    30. jul 2020 | 22:50

    Taman posla kad imaš deda Mrku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA