Srpski pevač se 19 dana borio sa korona virusom, detalji su užasni: Plašio sam se da odem do toaleta

- Hitno sam spakovao torbu i otišao u KBC „Bežanijska kosa“. Ušao sam i zamolio sestru da me hitno priključi na kiseonik jer mi je bilo loše i mislio sam da ću se ugušiti - rekao je on

  • 5
Kao Kao Bend Foto: Instagram/kaokaobend

Pevač i frontmen benda "Kao kao", Marko Simičić borio se sa korona virusom i 19 teških dana proveo je u bolničkom krevetu, boreći se za život.

Njegovo zdravstveno stanje nije bilo nimalo naivno, te je Marko je u jednom trenutku bio priključen na kiseonik, a nakon skoro tri nedelje napustio je bolnicu i oporavlja se kod kuće.

- Temperaturu sam dobio početkom jula, a kako danima nije prolazila, testirao sam se na korona virus. Kada su mi javili da sam pozitivan, pozvali su me u ambulantu, gde su utvrdili da su mi pluća čista. Ipak, dobio sam da pijem „hemomicin“ i paracetamol i tada mi je rečeno da mirujem i da će sve proći - počinje priču Marko.

Kako mu od lekova nije spadala temperaturu, a imunitet mu je bio sve slabiji, pevač je odlučio da se spakuje i ode u kovid bolnicu.

- Temperatura mi nije spadala, imunitet mi je bio sve slabiji, izgubio sam svu snagu i uopšte nisam mogao da dišem. Hitno sam spakovao torbu i otišao u KBC „Bežanijska kosa“. Ušao sam i zamolio sestru da me hitno priključi na kiseonik jer mi je bilo loše i mislio sam da ću se ugušiti. Videli su da sam u ozbiljno teškom stanju, priključili me na kiseonik, ponovo mi snimili pluća i ispostavilo se da imam tešku upalu oba plućna krila - priča Simičić.

Kako nije bilo mesta u beogradskoj kovid bolnici, Marko je odmah prebačen u Pančevo, gde je ležao i borio se za svoj život.

- U Beogradu nije bilo mesta, pa sam ležao u bolnici u Pančevu. Situacija sa plućima bila je toliko teška da su me priključili na kiseonik jer je saturacija bila 86. Ko se razume, zna koliko je to loše - navodi muzičar za Alo!.

Kako ističe sve vreme je osećao veliki strah za svoj život, jer mu je bilo jako loše, a čak je i smršao 7 kilograma.

- Plašio sam se da odem do toaleta da se ne bih ugušio na putu do kreveta. Hvatali su me napadi kašlja od kojih se ledi krv u venama. Borba s koronom mi je u svakom trenutku bila borba za život. Iako sam sportski tip, vodim zdrav život, ali uprkos svemu, u bolnici sam proveo 19 dana. Bilo mi je jako loše i smršao sam sedam kilograma - ispričao je Marko, koji se sada nalazi kod svoje kuće, gde se oporavlja od posledica virusa.

Video: Nina Radulović o borbi sa korona virusom

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    31. jul 2020 | 11:12

    E svako je pevac danas.

  • Veca

    31. jul 2020 | 11:27

    Ko je ovaj, nikad cula

  • Lea

    31. jul 2020 | 12:12

    Ma samo kad cujem ove sto se prave da virus ne postoji...samo kad ih cujem dodje mi da povratim od muke. Sram vas bre bilo... neodgovorni diletanti jedni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA