≫ 

Luna o slikama sa Anabelinim bivšim: Bila sam dete, on je bio momak moje mame, bilo je to kasnije...

- Morala sam da zaštitim Andreja, da ne bi ispalo da sam za njega pričala - rekla je Luna u emisiji

  • 29
Luna Đogani Luna Đogani/Printskrin: TV Pink

Nakon što su objavljene slike Lune Đogani i Madena Radulovića, bivšeg dečka njene majke Anabele Atijas, Luna je prokomentarisala ovu temu u emisiji "Narod pita".

- Iskreno, nisam ispratila to kada su izašle slike. Mama mi je poslala da to demantujem. To su slike iz perioda kada su oni još bili zajedno. Ja sam tada imala 14 godina, on je provodio vreme sa nama. Kada se pogleda kroz tu priču koju sam ja ispričala ispada tako, da se ja grizem za usnu... Bila sam dete, to ne znači ništa - objasnila je Luna.

- Ja sam ga gotivila, imala sam super odnos s njim. Ono što sam ispričala u emisiji, to je bilo kasnije. Bolesno je da se pomisli tako nešto, ja sam njega gledala kao starijeg čoveka koji je sa mojom majkom.

Luna i Mladen:

- Tako sam se slikala i sa Andrejem, to ništa ne znači. Te slike su isplivale na njegovom Fejsbuk profilu, tamo je nađeno. On to nije izbrisao, nema ni veze, to je prošlost, što bi brisao. Bila sam dete, on je bio momak moje mame, to što sam ispričala da je bilo, bilo je kasnije - dodala je.

- Da nisam ispričala tu priču sa Mladenom, ne bi ništa ni bilo. Morala sam da zaštitim Andreja, da ne bi ispalo da sam za njega pričala - zaključila je Luna.

Video: Luna iznela ime i prezime Anabelinog bivšeg koji ju je pipao i molio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    1. avgust 2020 | 08:51

    Prica se prica .Zato sto je Luna u pitanju .Da je neka druga proslo bi nezapazeno kao i sto prolazi .U svakoj emisiji - narod pita- Luna je glavna tema ,bilo ko da gostuje ,samo Luna pa Luna .Ajde bre dosta vise ,gledajte i cuvajte svoju decu .

  • Ivana

    1. avgust 2020 | 09:22

    Sad ce hejteri i u ovome da nadju neku caku da je pljuju....ajmo.

  • Mirna

    1. avgust 2020 | 07:46

    Prica je suplja. Ona i majka sta god kazu tonu sve dublje u ocima naroda. Ispada da su ona i majka vazda bile u trojci sa nekim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA