Otac ne priča sa Ivom Grgurić, ne može da joj oprosti prošlost: Poručila mu samo jednu stvar

- Ne ide, ta očinska ljubav i ta muška ljubav mi je bila najpotrebnija - rekla je Iva

  • 12
Iva Grgurić Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pobednica Zadruge Iva Grgurić tokom gostovanja u emisiji "Zdruga - Narod pita" otvorila je dušu i priznala da se nije čula sa ocem, iako je imala kontakt sa maćehom Antonijom.

- Čula sam se sa braćom i sestrom, tu je bila i moja maćeha i moj otac. Direktno sa njim nisam, to mi je krivo... Imala sam potrebu da se čujem sa njim, on je meni najbitniji pored moje majke. Ne ide, ta očinska ljubav i ta muška ljubav mi je bila najpotrebnija - počela je priču Iva.

- Kada sam bila na video pozivu, rekla sam Antoniji, maćehi da ga pozdravi i da ga mnogo volim. Mislim da je njega pogodilo ovo sve, kao i mnogi ljudi, koje je dotuklo i koje si plakali, tako da ja njega potpuno razumem. Jedva čekam da ga vidim i da odem u Osijek - rekla je Iva.

- On je teška osoba, mi nismo imali toliku jaku povezanost, ja sam imala dva meseca kada su se razveli. Ja baš, baš bliske roditelje nisam imala, ali se nadam da će nakon ovoga naši odnosi biti sve češći - objasnila je Ggurićeva.

Ona je istakla da njen otac nije bio upućen u neken detalje ženjog života, pa na televiziji prvi put čuo za njene greške iz prošlosti.

- On nije, to je njega šokiralo, jer on nije baš zbog toga... Ali mama jeste znala, i onda verujem da je to njemu bio šok, ali svi to trebaju prihvatiti, ja sam to prihvatila kao poruku - rekla je pobednica Zadruge 3.

- Ja sam to i rekla u "Zadruzi", da mladim devojkama, ženskim osobama, iako ima muških, da prosto ne skrenu tim putem, da idu i trnovitijim putem, ali će svakako bolje proći. Da im ne bude to prioritet, to je sve potrošno, a ono sve što je opipljivo, je pravo u nama - zaključila je Iva.

Video: Iva otkrila sa kim i gde je provela noć nakon finala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ranko

    1. avgust 2020 | 11:30

    Bas je bila elegantno obucena. Stajling joj je top u odnosu na onu plemkinju.

  • xxx

    1. avgust 2020 | 12:48

    Toliko je nebitna cak stavise ne bi trebalo o njoj da se prica,sve mi se vise ovde gadi,naopako

  • Siki

    1. avgust 2020 | 09:58

    Mogu misliti sta je radila kad joj roditelj to ne moze oprostiti 😔😪🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA