Zvezda "Igre sudbine" postao otac! Prva fotografija iz porodilišta raznežila sve

Stevanova i Unina naslednica dobila je moćno i simbolično ime

  • 4
Stevan Piale Foto: Instagram/stevanpiale

Glumac Stevan Piale, koji tumači lik Luke Kanačkog u hit seriji "Igra sudbine", ostvario se u ulozi oca i tek rođenu naslednicu predstavio javnosti.

Stevanova supruga Una Piale u porodilištu Narodni front, na svet je donela devojčicu, kojoj su ponosni roditelji dali ime Rosa.

Glumac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz porodilišta, koja je raznežila sve, na kojoj njegova supruga u naručju drži tek rođenu ćerkicu.

Ono što su svi primetili jeste da malena Rosa drži ruku tako da izgleda kao da maše, što je posebno oduševilo i mnogima izmamilo osmeh.

Ispod objave nizale su se čestitke, a Stevanove kolege Nina Jaković i Amar Mešić, koji igra Lukinog najboljeg druga u pomenutoj seriji, pridružili su se istim i poželeli dobrodošlicu malenoj Rosi.

"Dve lepotice!", "Kako ona već pozdravlja i maše! Nek nam je živa i zdrava", "Čestitam! Bićeš najbolji tata na svetu", neku su od komentara.

Stevan Piale Foto: Instagram/stevanpiale

Video: U četiri zida sa Stevanom Pialeom: Evo ko je u njegovom domu hteo da prekrši policijski čas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA