Porodila se Jovana Mišković! Pevačica na svet donela devojčicu

Mama i beba se osećaju dobro

  • 11
Jovana Mišković, Foto: ATA Images

Pevačica Jovana Mišković se porodila juče, 31. jula, u Beogradu i na svet donela devojčicu, a mama i beba se osećaju dobro, piše magazin "Story".

Jovana i njen suprug, biznismen Marko Mišković, imaju već jedno dete, sedmogodišnju devojčicu Antoniu, koja je želela da dobije sestru, iako je pevačica bila ubeđena da nosi dečaka.

- Bila sam ubeđena da nosim dečaka, dok je Marko opet želeo devojčicu, a i Antonina. Pa eto, ispunila sam joj želju. Konačno će dobiti sestru o kojoj sanja već neko vreme - rekla je Jovana svojevremeno.

Kada je reč o odabiru imena za bebu, pevačica je takođe nedavno otkrila da su u nedomuci, jer svaki očlan njene porodice ima drugačijue želju.

Imena je mnogo, a nas je troje. Svako ima svoje želje, tako da još nismo stigli ni do užeg izbora. Marko je dao ime Antonini, pa mislim da je sada došao red na mene - rekla je tada Jovana.

Video: Unuk Miroslava Miškovića napunio 18 godina, Brena zabavljala goste na gala proslavi

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣

    1. avgust 2020 | 15:49

    Srecno, naravno svim mamama i bebama! Ali, u ovom slucaju nam je najvaznije da pokaze za par dana ravan stomak!

  • Eeeee

    1. avgust 2020 | 16:02

    Antonina, ljudi sa ogromnim novcem, ali bez ukusa.

  • Н. С.

    1. avgust 2020 | 15:56

    Па шта ако се породила?. И други су се породили?. Нек је беба жива и здрава. Да је ћерка желела сестру, то је могуће, али да тата НИЈЕ. желео сина то је лаж. Тешка. Сви мушкарци, али сви, желе сина. То сигурно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA