U brusu i bez šminke: Kaja Ostojić uslikala bezobrazni selfi iz više poza

Kada je u Beogradu, pevačica vrele dane provodi u svom stanu

  • 15
Katarina Ostojić Kaja, Kaya Foto: Instagram/kaya_ostojic

Pevačica Katarina Kaja Ostojić ovog leta potpuno uživa, jer se donedavno porovodila na hrvatskom primorju sa svojim dečkom Mateom Pavlovićem.

Ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a kako važi za jednu od zgodnijih i poželjnijih žena čsto objavi i po koju provokativnu fotografiju.

Kako se vratila u Beograd, Kaja ove vrele dane provodi u stanu, a kako je danas uživala pokazala je i svojim pratiocima.

Pevačica je ležala u svom domu, a da je potpuno uživala dokazala je fotografijama. Ona se uslikala kako leži na garnituri u brusu i bez trunke šminke na svom licu.

Sigurno je na muke stavile sve one koji su vidli njene fotografije iz više poza, jer nisu znali gde pre da gledaju, da li u njene grudi ili u njeno lepo lice.

Podsetimo, Kaja već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. Do pre nekoliko dana ona je bila kod njega u Hrvatsku gde su uživali na moru.

Kaja i njen sedam godina mlađi dečko su obilazili hrvatska ostrva jahtom, pa su tako posle Zagreba boravili u srednjoj Dalmaciji, na Kornatima, Visu, uživali i u Primoštenu, a potom obišli i Hvar, gde su bili usidreni nekoliko dana.

Video: Kaja u tanga bikiniju pozdravila obožavaoce

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    2. avgust 2020 | 07:36

    E baš se izblamirala sa ovom pričom. Ima ćerku 20 godina i sada šeta klinca. Što, da neće da mu rodi slučajno dete??

  • Hajde

    1. avgust 2020 | 23:42

    A zašto nema polunagih muškaraca?????

  • Todor

    2. avgust 2020 | 11:55

    Ima baš velika usta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA