≫ 

Pevač priznao da je prevario hrvatsku glumicu! Ljubavnica iznela detalje koji su mučni za svaku ženu

- Žao mi je što sam u trenutku lične slabosti popustio "muškim hormonima" i napravio veliku grešku koja će me pratiti celi život - izjavio je Boris

  • 11
Doris Pinčić Rogoznica, Boris Rogoznica

Doris Pinčić i Boris Rogoznica sa decom/Foto: Instagram/dorispincicrogoznica_doda

Glumica Doris Pinčić i pevač Boris Rogoznica, koji imaju dvoje dece, razveli su se nedavno i izenadili javnost.

Boris je sada priznao da je tokom braka imao aferu sa kantautorkom Aleks Ognjenom (36), zbog čega je i došlo do razvoda.

- Moje poverenje i prijateljstvo iskorišćeni su i zloupotrebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku lične slabosti popustio "muškim hormonima" i napravio veliku grešku koja će me pratiti celi život. Najviše mi je žao što sam time povredio svoju porodicu i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana - izjavio je Boris za hrvatski "Story", nakon što su poruke koje je razmenjivao sa ovom plavušom dospele u javnost.

Aleks Ognjena je poznata široj javnosti kao "zagrebačka domina", a bavi se i tetoviranjem.

Jednom je otkrila da su kroz njene "domino odaje" prošli direktori velikih korporacija, ali i političari, navodi 24sata.hr.

- Ima stvarno, znači, jakih imena i onda im je možda malo i potrebno da sa mnom dožive da su oni ti koji ne odlučuju o stvarima, jer inače imaju ogromne odgovornosti na svojim leđima pa im dobro dođe da se prepuste ovako nečemu, ko će za promenu umesto njih odlučivati o svemu - izjavila je.

Nakon što je Boris priznao da je tokom braka imao aferu, Doris se oglasila na Instagramu slikom iz studija HRT-a.

- Malo more, malo studio, to je leto. Dobro jutro, dobri ljudi, kako ste? - napisala je uz sliku, a potom objavila i motivacionu poruku.

- Prestani čekati da budeš spremna. Ljudi s pola tvog talenta ostvaruju svoje snove dok ti čekaš pravi trenutak. Ti to možeš! - napisala je.

Aleks Ognjena ispričala je i kako je počelo njeno "druženje" sa Borisom, objavio je 24sata.hrKako je rekla, upoznali su se na predavanju o muzičkoj industriji, autorskim pravima i srodnim temama.

- Na jednom takvom predavanju pre otprilike tri, četiri godine upoznala sam i Borisa Rogoznicu. Nisam isprva znala ko je on jer još tad nije imao toliko svirki koliko ih ima danas. Odmah me je pitao i za broj pa smo se počeli dopisivati. I brzo je zaiskrilo među nama - rekla je Aleks.

- Nedugo nakon što smo se upoznali počeli smo se i nalaziti. Nije nam baš bilo lako dogovarati zajedničke susrete, ali znali smo se uskladiti i naći kod njega u stanu. On je još tad živio s tadašnjom suprugom, no isprva je to od mene skrivao. Slučajno sam na jednom od naših druženja u njegovom mobilnom videla fotografije neke žene i pitala ga ko je ona. Tad mi je priznao da je oženjen - ispričala je Ognjena.

Razmenjivali su vruće poruke, naveo je pomenuti portal, a afera je navodno trajala od 2016. do sredine jeseni 2019. godine.

Podsetimo, Doris i Boris objavili su da se razvode sredinom juna. Imaju dvoje dece, sina Donata i ćerku Gitu, a glumica još od februara nije nosila burmu, što su primetili njeni fanovi.

Vezu su započeli 2011. godine, a 2013. su se venčali u Zadru, odakle su oboje.

Živeli su u Zagrebu, a prošle godine kupili su kuću u predgrađu Zagreba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    3. avgust 2020 | 15:43

    Posle se pitate zašto su žene nesigurne! Pored ovakve žene, lepe, pametne i žene koja prosto zrači, on je otišao kod ove plastikanerke.....fuj!

  • Svasta

    3. avgust 2020 | 14:14

    A sto si posle ove Ognjene, Rogoznice, dolazio kod ove lijepe zene u postelju da je kontaminiras? I to tri godine. E neka te ostavila.

  • majalena

    3. avgust 2020 | 13:48

    Njegovo povjerenje i prijateljstvo je iskorisceno?! Hit godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA