Biković priznao da bi mu bilo dosadno da gleda film o koroni, pa dao genijalnu ideju za scenario

Popularni glumac je otkrio poslovne planove, ali i jedan scenario za film koji mu se mota po glavi, inspirisan trenutnom situacijom u svetu

  • 0
Miloš Biković Miloš Biković; Foto: ATA Images

Srpski glumac i reditelj Miloš Biković (32) se javio iz Slovenije i uživo uključio u jutarnji program televizije "Prva". On je tom prilikom otkrio scenario za film o korona virusu koji mu se već neko vreme mota po glavi, kao i mnoge druge projekte na kojima radi.

Glumac je otkrio da igra i u filmu "Žetva", američkog scenariste i reditelja, koji tek treba da počne da se snima, i objasnio je šta to njemu glumački, a šta lično znači.

- Ovi filmovi govore o nekim stvarima o kojima se dosta dugo nije pričalo, a koje su značajne za nas, zato što smo mi to nešto kolektivno, kao narod proživeli. Inače, smatram da glumac treba da napravi balans u poslu; da radi i na zabavnim projektima i na onima koji imaju neku specifičnu težinu - započeo je.

Biković je rekao šta misli o tome kako je pandemija korona virusa promenila filmsku industriju i kako reaguje na to kad čuje da su već počeli da se snimaju filmovi o koroni:

- Mislim da je to greška, ljudi su toliko umorni od korone, svi samo pričaju o tome i sad da gledaju filmove o tome... Ja prvi ne bih išao da gledam film o koroni, majke mi. Možda će se desiti za jedno godinu, dve dana da počnu da se snimaju dobri, mali filmovi o tome - započeo je.

- Neke porodične priče, tipa bračni par je rešio da se razvede, da više ne živi zajedno, ali počinje izolacija, pa ne mogu da izađu iz kuće, moraju da budu tri nedelje zajedno unutra... Te porodične, paradoksalne priče su se dešavale za vreme korone. Zamislite tu dramu, oni misle da je najbolje da se rastanu, a sutradan uvedu policijski čas i samo na sat vremena može da se izađe iz kuće... - zaključio je Miloš, a njegove fotografije možete pogledati u galeriji.

Video: Biković zabagovao u pokušaju da da savet o bivšim devojkama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA