≫ 

Hrvatica kojoj se dive zbog izgleda pokazala surovu istinu: Uprasila sam se i imam gomilu celulita

Pevačica Lana Jurčević je na svom Instagram profilu otkrila nesavršenosti koje ima i poručila da žene treba da se osećaju dobro u svojoj koži, kakva god da je

  • 3
Lana Jurčević Lana Jurčević; Foto: Instagram/lanajurcevic_2018

Hrvatska pevačica Lana Jurčević (35), koja je u muzičkom svetu poznatija kao La Lana, je na društvenoj mreži Instagram objavila video snimak u kom je pokazala da ima salo na stomaku i celulit na butinama, u cilju toga da ženama pošalje poruku podrške.

U video snimku je poručila da žene ne treba da se stide svojih nesavršenosti i da samo treba dobro da se osećaju s njima. Ona je zatim objavila fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj je pokazala da i ona ima celulit na butinama.

Započela je video snimak rečima:

- Znam da nije neka bitna tema, ali uprasila sam se i imam gomilu celulita.

- Ceo život sam se bavila sportom i bila fit, sve je bilo na svom mestu, nije trebao ni fotošop. U svetu gde su savršenosti bile neophodne za uspeh, verujem da su nesavršenosti danas upravo ono što nas čini stvarnima i bliskim vama koji čitate - dodala je ona.

Svoj fizički izgled je stavila na sporedno mesto i prioritete je dala nekim drugim stvarima u životu, više se posvetila poslu, stvaranju i kreativnosti.

- Neke od nas ceo život pate da dosegnu slike sa Instagrama, iz časopisa...a neke su već deo tog sveta i ako slučajno nisi takav kakav se očekuje da budeš, "savršen", opet nije dobro - rekla je.

Dodala je i da su ovo vremena u kojima treba da se podržavamo, posebno žena ženu.

Odlučila je da snimi video snimak o svojim nesavršenostima jer je non-stop slikaju paparaci na plaži. Na letovanju je samo dva dana i bilo joj je neprijatno jer su je snimali dok je bila u bazenu, na ležaljkama, pa je zaključila:

- Onda mi je pukao film i odlučila sam da snimim ovaj video. Jer znam da vas je stotine i stotine hiljada koje imaju taj "problem". Ne osećamo se dovoljno dobro u svojoj koži. Sramota nas je ponekad. A nekad i često. Možda smo realne u proceni, možda nismo, ali hej, ipak je to moja koža. Jedina koju imam. Bar je glatka, ako ništa drugo - zaključila je Lana.

Video: Nevreme poplavilo stan u Zagrebu hrvatskoj pevačici: Stolice plivaju, ona gaca u papučama

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA